Ορέστης Χαλκιάς για Maestro: «Σήμερα μου ήρθε ένα μήνυμα από τις Φιλιππίνες»
Τι δήλωσε ο Ορέστης Χαλκιάς για το «Maestro»;

Ο Ορέστης Χαλκιάςο οποίος έγινε ευρέως γνωστός φέτος με τη συμμετοχή του στο «Maestro», έκανε τις δικές του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα με αφορμή την προσθήκη της σειράς στον παγκόσμιο κατάλογο του Netflix, το γεγονός ότι βρίσκεται στο top 10 του Netflix, τα μηνύματα που λαμβάνει από το εξωτερικό και τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

«Όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, μου είπαν: καλό κουράγιο. Μάλλον εγώ είμαι το τυχερό μου αστέρι, το πείσμα μου για να αντέχω σε αυτόν τον μαραθώνιο που λέγεται υποκριτική. Έχει πολλά εμπόδια, δυσκολίες και θέλει γερό στομάχι», είπε αρχικά ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Σήμερα μου ήρθε ένα μήνυμα από τις Φιλιππίνες. Το Maestro βλέπουμε ότι πετυχαίνει και αυτό μας χαροποιεί. Λαμβάνουμε κάποια μηνύματα σιγά-σιγά από Ιταλούς, Γερμανούς, Βέλγους. Είναι φοβερό αυτό, ξέρουμε ότι πλέον κάναμε κάτι καλό και με τη βούλα», τονίζει ο ηθοποιός.

«Ξεκινάμε τα γυρίσματα στις αρχές Απριλίου με Παξούς, Αθήνα και ό,τι άλλο χρειαστεί. Από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη ξέρω ότι θα ξαναπάμε στους Παξούς», πρόσθεσε ο Ορέστης Χαλκιάς αναφερόμενος στο δεύτερο κύκλο του «Maestro».

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι γνωρίζει για την επικείμενη αποχώρηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη από την τηλεόραση μετά το τέλος της σειράς.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;