Κοκλώνης: «Ακούνε άραγε τη φωνή τους στο replay τα ζευγάρια του J2US;» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Όλα τα ζευγάρια μου στέλνουν χιλιάδες μηνύματα όταν φεύγουν, πιστεύοντας ότι είναι ο Παβαρότι και έχουν την καλύτερη φωνή»

Το J2US χαρίζει είναι ένα φιλανθρωπικό show στο οποίο ένας τραγουδιστής αναλαμβάνει ρόλο coach και συνοδεύει κάποιον ο οποίος δεν έχει τραγουδήσει ξανά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι παίκτες δεν έχουν “συναντηθεί” καθόλου με τις νότες, ενώ έχουμε παρακολουθήσει αρκετές φορές τα σχόλια της κριτικής επιτροπής να προκαλούν τις έντονες αντιδράσεις των διαγωνιζόμενων που νιώθουν ότι αδικούνται.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος που μάλιστα αποχώρησε πρόσφατα, Περικλής Κονδυλάτος, εξέφρασε το παράπονό του για τον μορφασμό της Δέσποινας Βανδή και αυτό έφτασε στα αυτιά του παρουσιαστή του show, Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις επί του θέματος:

«Ο Περικλής που τον αγαπάω πολύ, δεν έχει φωνή είναι σαν κι εμένα, μην σου πω και χειρότερος. Άρα τι να πουν και οι κριτές;», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Όλα τα ζευγάρια μου στέλνουν χιλιάδες μηνύματα όταν φεύγουν, πιστεύοντας ότι είναι ο Παβαρότι και έχουν την καλύτερη φωνή. Αναρωτιέμαι ακούνε τη φωνή τους μετά στο replay όταν πάνε σπίτι; Γιατί εγώ την ακούω και λέω “ντροπή σου, τι θράσος”».

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;