Βίκτωρας Πέτσας: «Στα 18 πήρα την κάρτα της μάνας μου και έκλεισα εισιτήρια για Μαϊάμι»
Ο Βίκτωρας Πέτσας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show».

Ο Βίκτωρας Πέτσας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» το βράδυ της Τρίτης (21/) και παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο νεαρός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά «Παγιδευμένοι» περιέγραψε ιστορίες από το παρελθόν του και μάλιστα μοιράστηκε και μία ιστορία από τα εφηβικά του χρόνια.

«Έμεινα μετεξεταστέος στη δευτέρα Γυμνασίου και όταν πέρασα τον Σεπτέμβριο η μάνα μου μοίραζε 20ευρα σε μένα από τη χαρά της. Είχε βάλει τη μπάρα πολύ χαμηλά. Στα 18 πήρα την κάρτα της μάνας μου και έκλεισα εισιτήρια για Μαϊάμι. Ήμουν φανατικός οπαδός της επαγγελματικής πάλης. Ανακοινώνεται έναν χρόνο πριν ότι την 1η Απριλίου ο Dwane Johnson θα μπει στο ρινγκ με τον John Cena. Και λέω θα λείπω εγώ; Παίρνω την κάρτα και κλείνω 5η σειρά, αεροπορικά, Hilton.

Όλο μαζί ήταν 5500 ευρώ. Το λάθος μου ήταν που έκλεισα εισιτήριο με επιστροφή. Χτυπάει το τηλέφωνο της μάνας μου σε ένα κυριακάτικο τραπέζι από την τράπεζα και παθαίνει σοκ. Δεν αντέδρασε. Τα ‘παμε σπίτι. Πήγα στο Μαϊάμι μόνος μου», κατέληξε ο Βίκτωρας Πέτσας.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;