Τζούλια Νόβα: «Δεν θέλω να έχω ξανά επαφές με τον πατέρα μου»
Η Τζούλια Νόβα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σχέσεις με τον πατέρα της και τον αδερφό της που έχει δει μόνο τρεις φορές στη ζωή της.

Σήμερα Τρίτη (21/3) η Τζούλια Νόβα κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε το μεσημέρι της, όπου μεταξύ άλλων συζήτησε μαζί με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά στις σχέσεις με τον πατέρα της ως παιδί χωρισμένων γονιών.

«Ήρθα στην Ελλάδα 13 ετών. Η μητέρα μου είχε έρθει πολύ πιο νωρίς. Ήθελα πάρα πολύ να έρθω, μου είχε λείψει η μαμά μου. Ήμουν σε μία ηλικία που καταλάβαινα πολλά, επαναστατούσα και υπήρχαν μέρες που γύριζα σπίτι 11-12 το βράδυ», δήλωσε η Τζούλια Νόβα.

«Τα πράγματα στην παιδική μου ηλικία ήταν δύσκολη, ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών και κάποια πράγματα ακόμα δεν τα καταλαβαίνω από την πλευρά του πατέρα μου. Δεν θέλω να έχω ξανά επαφές μαζί του», ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια.

«Κάποια στιγμή μίλησα με τον αδερφό μου, γιατί μάλλον είδε στο Instagram ότι γέννησα και με πήρε τηλέφωνο. Του έστειλα και φωτογραφίες του μωρού, μιλήσαμε λίγο. Είμαστε αδέλφια από τον ίδιο πατέρα, τον έχω δει στην ζωή μου τρεις φορές. Μου έδωσε ευχές και από την πλευρά του μπαμπά μου αλλά μέχρι εκεί», είπε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα και πρόσθεσε στη συνέχεια τα εξής:

«Η θεία μου για μένα ήταν σαν μαμά. Δε μπορούσα να ξεχωρίσω ποια αγαπάω περισσότερο από τις δύο και όταν την “έχασα” ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ήταν μία περίοδος που έκανα ένα ξεκαθάρισμα με τους φίλους μου και την είχα σαν κολλητή μου».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;