Θοδωρής Μαραντίνης: «Υπερέβαλλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών γιατί παρασύρθηκα»
Ο Θοδωρής Μαραντίνης για τις σημαντικές στιγμής στη ζωή του και τους «Onirama».

Σήμερα Τρίτη (21/3) ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στα σημαντικότερα γεγονότα στη ζωή του, την απόκτηση των παιδιών του και την δημιουργία του συγκροτήματος Onirama.

«Η δεκαετία των 00’s μου έχει στιγματίσει τη ζωή γιατί δημιουργήθηκε το συγκρότημα και η επόμενη γιατί απέκτησα τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι 10 και 15 ετών. Υπάρχει κάποιο χάσμα γενεών άλλα είναι και όμορφο. Οι μπαμπάδες είναι πιο κοντά στα παιδιά», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης προσθέτοντας πως είναι πολύ φυσιολογικό κάποιες στιγμές να υπάρχει ένταση στα μέλη του συγκροτήματος, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

«Είναι απαραίτητο το “υπερεγώ” σε έναν καλλιτέχνη, άλλα θα πρέπει να το ελέγχει. Είναι σαν “αγρίμι” με το οποίο πρέπει να συμφιλιωθείς για να μην σε φάει. Ποτέ δεν ένιωσα έπαρση, αλλά είχα μια σιγουριά ότι θα συνεχίζουν οι επιτυχίες. Το συγκρότημα σε επαναφέρει στην ισορροπία όταν πας να θεωρήσεις κάτι δεδομένο. Με ενοχλεί όταν βλέπω καλλιτέχνες που γίνονται καρικατούρες και δεν καταλαβαίνουν πότε να σταματήσουν. Είναι μεγάλη αγωνία για μένα το να ξέρω πότε θα σταματήσω», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Επιπλέον, ο τραγουδιστής δήλωσε πως αρκετές φορές έχει χειριστεί λάθος τη δημοσιότητα.

«Είχα συστολή απέναντι στα μέσα και αυτό φαινόταν σαν σνομπισμός. Κάποια στιγμή υπερέβαλλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών γιατί παρασύρθηκα. Πλέον δεν μου αρέσει και ξέρω ότι μπορείς να το διαφυλάξεις», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
79'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
78'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
7'
54 - 82
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
1'
55 - 51
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;