Τρύφωνας Σαμαράς: «Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις φιλίες - Η Τζένη Μπαλατσινού με έκανε unfollow»
Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο «After Dark» για τη Τζένη Μπαλατσινού, το χώρο της μόδας και την τηλεόραση.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (20/3) και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφασή του για αποχή από την τηλεόραση, καθώς προτιμά να ζήσει περισσότερο τη ζωή του μακριά από αυτή, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για τη Τζένη Μπαλατσινού.

«Διανύω μια περίοδο ήρεμη θα έλεγα. Δεν έχω προτεραιότητά μου την τηλεόραση αλλά το ατελιέ μου και μου αρέσει να δουλεύω με τις απλές γυναίκες, με έχουν ανάγκη. Είμαι σε μια περίοδο που θέλω να απολαύσω την ζωή μου. Είχα περάσει και μια περιπέτεια υγείας και εκεί κατάλαβα πώς όταν φτάνει σε μια ηλικία πρέπει να κοιτάμε τη ζωή μας και όχι μόνο τη δουλειά. Δουλεύω από μικρό παιδί και δόθηκα πολύ στη δουλειά μου. Και τώρα σκέφτομαι ότι θέλω να ξεκουραστώ, όχι να το αφήσω», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς και συνέχισε προσθέτοντας τα εξής:

«Με αγαπάει η τηλεόραση αλλά υπάρχουν διάφορα project που δεν με έχουν ζητήσει. Δεν μου έχουν κάνει προτάσεις ούτε για το My Style Rocks ούτε για το GNTM. Θεωρώ ότι θα ταίριαζα γιατί ήταν εκπομπές μόδας. Υπάρχουν project και δεν σε σκέφτονται».

Στη συνέχεια, ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε εάν έχει κρατήσει φιλίες από τον χώρο αποκαλύπτοντας πως έχει «ξεκόψει» με τη Τζένη Μπαλατσινού.

«Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις φιλίες στον χώρο. Με κάποιους κάνω πολύ παρέα όπως με τον Βασίλειο Κωστέτσο αλλά από μοντέλα δεν έχω κρατήσει. Μέχρι κάποια στιγμή είχα κρατήσει επαφή με την Τζένη Μπαλατσινού αλλά μετά χαθήκαμε. Ήταν την περίοδο που άνοιξε νέο κεφάλαιο στη ζωή της και ίσως δεν ήθελε κάποιον από την παλιά της ζωή. Είναι μια γυναίκα που αγαπώ και είναι από τις ωραιότερες στην Ελλάδα. Με έκανε unfollow και δεν της ταίριαζε το προφίλ μου. Εγώ ήμουν περισσότερο φωτογραφίες ενώ εκείνη σπιτάκια, καλυβάκια», κατέληξε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
72'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
71'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
0'
48 - 66
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
3'
53 - 44
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;