The Voice: Ανέτρεψε τα δεδομένα και αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού
Το βράδυ του Σαββάτου (12/3), ανακοινώθηκε η μεγάλη νικήτρια του φετινού «The Voice».

Ο μεγάλος τελικός του «The Voice» με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Εφτά διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη ανέβηκαν στη σκηνή για να διεκδικήσουν τον τίτλο της καλύτερης φωνής της Ελλάδας και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με αποκλειστικό στόχο να κερδίσουν την θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και να κατακτήσουν το όνειρο τους.

Σύμφωνα με την διαδικασία του «The Voice», στη δεύτερη φάση του μεγάλου τελικού θα συνέχιζαν μόνο τέσσερις διαγωνιζόμενοι και η Φαίη Σκορδά ήρθε για να ανακοινώσει τα πρώτα αποτελέσματα. Την πρόκριση πήραν ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

 

Στην τρίτη και τελευταία φάση του μεγάλου τελικού του «The Voice», όμως, οι τέσσερις υποψήφιοι θα έπρεπε να γίνουν δύο. Αυτές οι δύο «φωνές» θα βρίσκονταν ένα βήμα πιο κοντά στην μεγάλη νίκη. Οι δύο φιναλίστ ήταν η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

 

Ωστόσο, μία ήταν η παίκτρια που θα κατάφερνε να μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό με εφόδιο μόνο τη φωνή της και να αναδειχθεί η κορυφαία φωνή της Ελλάδας στο «The Voice» για αυτή τη χρονιά υπογράφοντας ένα χρυσό συμβόλαιο με την Minos EMI, a Universal Music Company; Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά έλαβε τα αποτελέσματα στα χέρια της όταν και η Βάλια Χατζηθεοδώρου της παρέδωσε τον σχετικό φάκελο λίγο πριν το ρολόι δείξει μία τα ξημερώματα.

Έτσι, η μεγάλη νικήτρια του «The Voice» είναι η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη!

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;