Βρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δε θέλω καμία σχέση μαζί της»
Η Βρισηίδα Ανδριώτου «ρίχνει» άκυρο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου για να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου κατά του Σπύρου Μαρτίκα. Η ίδια κατέστησε σαφές ότι δεν θέλει καμία σχέση πλέον με την Ευρυδίκη.

Όπως είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Δεν θα τοποθετηθώ πολύ σε αυτό το κομμάτι κι ό,τι κι αν συμβεί δεν κάτσω να ξεκατινιαστώ με την «φίλη» μου. Κι αλήθεια να έλεγε, που δεν λέει γιατί δεν τον έχει γνωρίσει τον Σπύρο, θα έπρεπε να με σεβαστεί και να μην τα πει ή έστω να τα πει μπροστά του για να έχει κι ο Σπύρος την δυνατότητα να απαντήσει. Η Χριστίνα Κεφαλά μου μετέφερε πάρα πολλά, δεν χρειάστηκε να πει κάτι στην Ευρυδίκη για να μου μεταφέρει.

Η Ευρυδίκη επηρεάστηκε ξεκάθαρα από την Ελευθερία. Αυτό δεν την δικαιολογεί. Και να τα πίστευε αυτά και να τα έλεγε στην τηλεόραση, δεν σέβεσαι εμένα. Είμαι φίλη σου υποτίθεται. Δεν θα ξεκατινιαστώ για την Ευρυδίκη. Δεν θέλω καμία σχέση μαζί της, της το έστειλα σε μήνυμα. Το καλύτερο θα ήταν για το όνομά της, να πει μια δημόσια συγγνώμη για αυτό που έκανε»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;