Βρισηίδα Ανδριώτου: Αισθάνομαι απογοητευμένη από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
«Νιώθω εκτεθειμένη από την Ευρυδίκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αλλά και όλα όσα έγιναν στο Survivor All Star μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο «Πρωινό Μας» στον ΣΚΑΪ.

«Αισθάνομαι απογοητευμένη με την Ευρυδίκη, δεν θέλω να το συζητήσω στην τηλεόραση αυτό», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Είναι κάτι που δυστυχώς συμβαίνει στον κόσμο, αλλά εγώ είμαι στο γυαλί λόγω Survivor και εκτίθεμαι. Δεν μου αρέσει, προσέχω τι δείχνω, δείχνω την διατροφή μου για να βοηθήσω ανθρώπους, το στιλ μου, δείχνει κάποια πράγματα από την προσωπική μου ζωή, αλλά όχι την προσωπική μου ζωή και δεν μου αρέσει. Νιώθω εκτεθει μένη από την Ευρyδίκη», συμπλήρωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Με στενοχωρεί που βλέπω την Ελευθερία να κλαίει, αλλά τώρα το θυμήθηκε ότι κάνει κακό στην καριέρα της…. Ήθελε να φτιάξει την εικόνα της και τα έκανε μαντάρα. Δεν θα πω τα κουτσομπολιά της φιλίας μου, το έχω ξαναπεράσει αυτό να κράζει φίλη μου τον σύντροφό μου και δεν θα κάτσω να πω τι έχει κάνει και τι έχω ακούσει, αυτό αφορά εμένα. Η Ευρυδίκη δεν συμπαθεί τον Σπύρο, δεν βγαίνουμε όλοι μαζί για αυτόν τον λόγο… Μου είπε ότι είναι επιλογή σου και το σέβομαι αλλά δεν έχει κάνει πίσω. Δεν έχει κάτσει μαζί του να τον γνωρίσει, κρίνει με το ότι την είπε κλέφτρα και ψεύτρα», συμπλήρωσε.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;