Χριστίνα Κεφαλά: «Δεν μας ενημέρωσαν στο Survivor για το δυστύχημα στα Τέμπη»
Η Χριστίνα Κεφαλά αποκάλυψε πως η παραγωγή του Survivor All Star δεν έχει ενημερώσει τους παίκτες για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Η Χριστίνα Κεφαλά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να αναφερθεί στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, τα συναισθήματά της, καθώς και τον τρόπο που πληροφορήθηκε για αυτό.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star ανέφερε πως η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν έχει ενημερώσει τους παίκτες για το τραγικό συμβάν.

Αρχικά, η Χριστίνα Κεφαλά στην ανάρτησή της στο Instagram αναφέρει:

«Ήθελα καιρό να κάνω αυτό το στόρι. Να σας πω ότι για το δυσάρεστο συμβάν στα Τέμπη εμείς οι παίκτες δεν ήμασταν ενημερωμένοι. Εγώ το έμαθα δύο μέρες πριν πετάξω για Ελλάδα. Εν τω μεταξύ, ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να πάρουμε κινητό μέχρι να παίξει το επεισόδιο»

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης περιέγραψε πως:

«Όταν αποχώρησα, το πρώτο πράγμα που ρωτούσα ήταν αν είναι όλα καλά στην Ελλάδα κι αν είναι καλά οι δικοί μου. Τους έλεγα επανειλημμένα να μου δώσουν ένα τηλέφωνο να μιλήσω με τους δικούς μου. Δύο μέρες πριν την αποχώρηση έβλεπα εφιάλτες, δεν κοιμόμουν, γι’ αυτό ήμουν και down ψυχολογικά»

Τελικά, η Χριστίνα Κεφαλά παραδέχτηκε πως:

«Είχα ένα προαίσθημα και είδα ότι όλα βγήκαν τελικά αληθινά. Λυπάμαι και στεναχωριέμαι πάρα πολύ»

 

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;