MasterChef 7: Το πιάτο του Τζιοβάνι τον δυσκόλεψε και αποχώρησε για δεύτερη φορά
MasterChef 7: Ο Τζιοβάνι επέστρεψε ως guest chef και ένας παίκτης δεν κατάφερε να ανταπεξέθλει στο πιάτο του.

Στο επεισόδιο του MasterChef 7 που προβλήθηκε χθες Τρίτη (7/3) είδαμε πως η δοκιμασία των πέντε σταδίων μετά τη μαγειρική «δημοπρασία» αποδείχθηκε αρκετά απαιτητική. Αν και οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά του, μία μόνο ήταν η ομάδα των νικητών.

Συγκεκριμένα, οι «Κόκκινοι» είχαν ως αρχηγό τον Γιώργο Πορφύρη και υπαρχηγό τον Αλέξανδρο Αντωλενάκη. Από την άλλη πλευρά οι «Μπλε» είχαν για αρχηγό το Νίκο Τράκα και υπαρχηγό τον Ηλία Κιαζόλι. Η ομάδα των «Μπλε» ηττήθηκε στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του διαγωνισμού μαγειρικής του Star και έτσι, οι παίκτες και οι παίκτριες της ομάδας μπήκαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ο Νίκος Τράκας ως αρχηγός υπέδειξε τον Δημήτρη Πολιτάκη ως πρώτο υποψήφιο αποχώρηση, ενώ το αποτέλεσμα της πολύ δύσκολης ανέδειξε τον Σταύρο Παπαδόπουλο υποψήφιο με εννέα ψήφους και τη Στέλλα Κατσέ με οκτώ.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο υψηλών προδιαγραφών, το οποίο σέρβιρε ο Ιταλός Τζιοβάνι Σκαράτζι που συμμετείχε στο MasterChef 5, όπου μάλιστα θεωρούνταν ένα από τα φαβορί μαζί με τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη που κέρδισε τελικά το διαγωνισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Αφού ο Τζιοβάνι ευχαρίστησε τη Στέλλα, τον Δημήτρη και τον Σταύρο για την προσπάθειά τους, δοκίμασε τα πιάτα μαζί με τους τρεις σεφ. Στη συνέχεια οι κριτές ανακοίνωσαν τη βαθμολογία τους. Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε ο Σταύρος, ο οποίος αποχώρησε για δεύτερη φορά από το διαγωνισμό του MasterChef.

«Την πρώτη φορά είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ, τώρα είμαι καλά, έζησε το όνειρό μου, όλα τα παιδιά είναι καλά…. Για έναν παράξενο λόγο είμαι καλά. Έκανα πολλά πράγματα στον διαγωνισμό. Στο φετινό MasterChef που δεν έχει επιστροφές, εγώ επέστρεψα. Πόσο ποιο τυχερός να είμαι;», είπε ο Σταύρος κατά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;