Κώστας Χαρδαβέλλας: «Κάποια στιγμή ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ζήτησε τη βοήθειά μου - Του την έδωσα»
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον... Μαυρίκιο Μαυρικίου!

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του, τη σχέση με τη σύζυγό του αλλά και την πρόταση που του έγινε πρόσφατα από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία 50 χρόνια και με την τηλεόραση 46. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να τα παρατήσω, γιατί με κάνει να νιώθω νέος», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Όταν ξεκινάς να κάνεις καριέρα, κάνεις και λάθη, που τα βλέπεις μετά από μακριά και νιώθεις άσχημα. Έχω μετανιώσει για θέματα που έχω κάνει και για το κυνηγητό κάποιων ανθρώπων», παραδέχεται ο γνωστός δημοσιογράφος, ενώ επισημαίνει: «Στο πολεμικό ρεπορτάζ έχω κινδυνεύσει να σκοτωθώ. Έχουν σκοτωθεί συνάδελφοί μου δίπλα μου», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος μιλώντας για την επαγγελματική του πορεία.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Κώστας Χαρδαβέλλας δήλωσε:

«Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω οικογένεια, έτυχε. Έχω παντρευτεί τρεις φορές με τρία κορίτσια που ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο. Με την νυν σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι 31 χρόνια».

«Κάποια στιγμή ο Μαυρίκιος (Μαυρικίου) ζήτησε τη βοήθειά μου, να του δώσω το σετ μιας ψυχαγωγικής εκπομπής. Του το έδωσα, το προχώρησε απ’ ό,τι έμαθα στο ΡΙΚ. Αν υλοποιηθεί, θα δούμε τι θα κάνουμε. Υπό ορισμένες προϋποθέσεις ίσως να είμαι ο αρχισυντάκτης, θέλω να το δω από κοντά αυτό το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;