Just The 2 οf Us: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση
Το βράδυ του Σαββάτου (18/3) από το «Just The 2 οf Us» δεν αποχώρησε ένα ζευγάρι, αλλά δύο!

Το «Just The 2 οf Us» επέστρεψε για ένα ακόμα βράδυ Σαββάτου με τα ζευγάρια, που έχουν παραμείνει στο σόου, να βάζουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν και να πείσουν την κριτική επιτροπή, δηλαδή την Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Γαρμπή με την εμφάνισή τους, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο, σε αυτό το live υπήρξε μία μεγάλη αλλαγή.

Κατά την έναρξη του μουσικού σόου, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης είχε να κάνει δύο σημαντικές ανακοινώσεις. Οι ανακοινώνεις αφορούσαν τόσο την αποψινή βραδιά, όσο και τη συνέχεια του σόου. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος κατά την έναρξη του μουσικού σόου του ALPHA:

«Το «Just The 2 οf Us» επέστρεψε και σας έχω εκπλήξεις. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο σήμερα. Θα έχουμε διπλή αποχώρηση και δύο ζευγάρια θα φύγουν σήμερα. Βέβαια οι διαγωνιζόμενοι δεν το ξέρουν τι θα γίνει σε λίγο. Όπως επίσης έχω να σας ανακοινώσω ότι σε δύο Σάββατα από τώρα, θα έχουμε και την είσοδο ενός νέου ζευγαριού στο παιχνίδι. Θα μπει ένα secret ζευγάρι» 

 

Το παρών στο «Just The 2 οf Us» έδωσε ως καλεσμένος ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος ερμήνευσε παλιές και νέες του επιτυχίες, ενώ λίγο αργότερα πήρε θέση στην κριτική επιτροπή και έκανε τα δικά του σχόλιο για τα ζευγάρια.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δύο ζευγάρια που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους κι αποχώρησαν από το μουσικό σόου. Αυτοί ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος με την Έλενα Γκρέκου και η Στέλλα Σολωμίδου με τον Πάνο Καλλίδη.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;