MasterChef 7: Η παίκτρια που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής
Ποιος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 7;

Το βράδυ της Παρασκευής, 18 Μαρτίου, οι παίκτες τους MasterChef 7 κλήθηκαν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR. Αυτοί ήταν τα μέλη της κόκκινης και της μπλε ομάδας που ηττήθηκαν στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του ριάλιτι μια ημέρα νωρίτερα.

Αρχικά, ο Παύλος Λούλης από την μπλε ομάδα έθεσε υποψήφια προς αποχώρηση την Γιώτα Λιοσπερίτη, ενώ η Σέβα Λογοθέτη από την κόκκινη ομάδα έθεσε τον εαυτό της υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τις δύο διαγωνιζόμενες του MasterChef 7 ακολούθησαν στις υποψηφιότητες για αποχώρηση ο Νίκος Κόντός, η Μαρία Ματσούκαρου και ο Παύλος Λούλης.

Οι τρεις σεφ κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής, ως καλεσμένο αυτή τη φορά, τον Culinary Consultant του MasterChef 7, Νίκο Θωμά. Ο ίδιος είχε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο για τους διαγωνιζόμενους και οι πέντε διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πλησιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το πιάτο αντιγραφής και να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Αμέσως μετά την προσπάθεια τους, οι τρεις κριτές μαζί με τον καλεσμένο σεφ δοκίμασαν τα πέντε πιάτα και έκριναν ποιος ή ποια είχε τη χειρότερη επίδοση και αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα μαγείρευε στο MasterChef 7. Η ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων είχε φτάσει όταν και το ρολόι είχε δείξει λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, αποχώρησε οριστικά η Σέβα Λογοθέτη. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η ίδια δήλωσε με δάκρυα στα μάτια:

«Το MasterChef ήταν μια κλωτσιά που έπρεπε να μου δώσει κάποιος για να καταλάβω πραγματικά πως αυτό είναι που θέλω να κάνω. Σας ευχαριστώ πραγματικά για αυτή την ευκαιρία» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;