MasterChef 7: Νέα δοκιμασία αποχώρησης - Καλεσμένος ο Νίκος Θωμάς
MasterChef 7: Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο του διαγωνισμού - Δείτε το trailer

Στο επεισόδιο του MasterChef 7 που προβλήθηκε χθες Πέμπτη (17/3) ο Δημήτρης Πολιτάκης είχε στη διάθεσή του τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας. Έτσι, πέλεξε πρώτος όλα τα μέλη της ομάδας του και όρισε ως αντίπαλους αρχηγούς τη Σέβα Λογοθέτη και τον Παύλο Λούλη. Πολλά ευτράπελα συνέβησαν την τελευταία στιγμή με επιτυχημένες αλλά και όχι και τόσο επιτυχημένες προσπάθειες να φτάνουν μπροστά από τους κριτές.

Η Ομαδική Δοκιμασία ήταν αρκετά απαιτητική και είχε ως κεντρικό θέμα το fine dining. Σήμερα Παρασκευή (17/3) βλέπουμε τις τρεις ομάδες να καταφτάνουν στο συμβούλιο αναμένοντας με αγωνία για το αποτέλεσμα. Ωστόσο, μόνο μία θα αναδειχθεί νικήτρια με το μέλλον να αναμένεται δυσοίωνο για τις άλλες δύο ομάδες που θα ηττηθούν.

Οι αποφάσεις των αρχηγών και των τριών ομάδων θα προκαλέσουν αντιδράσεις και νέες μαγειρικές διαμάχες θα δημιουργηθούν στην ψηφοφορία, που θα ακολουθήσει μετά το συμβούλιο. Στη συνέχεια κάποιοι παίκτες και παίκτριες θα αναδειχθούν υποψήφιοι/-ες προς αποχώρηση και θα κληθούν να διαγωνιστούν διεκδικώντας την παραμονή τους στο διαγωνισμό αντιγράφοντας ένα πιάτο του Νίκου Θωμά.

Το επεισόδιο θα προβληθεί απόψε

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;