MasterChef 7: Η επική ατάκα του Κουτσόπουλου - Σοκ με το ωμό πόδι καραβίδας στο πιάτο του Κοντιζά
MasterChef 7: Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του διαγωνισμού - Δείτε το trailer

Χθες Πέμπτη (16/3) προβλήθηκε ένα νέο επεισόδιο MasterChef 7, όπου οι παίκτες και οι παίκτριες διαγωνίστηκαν σε ακόμη μία ομαδική δοκιμασία. Αυτή τη φορά τα πλεονεκτήματα τα είχε ο Δημήτρης  και ως νικητής του mystery box όρισε τους αρχηγούς των τριών ομάδων που θα διαγωνίζονταν.

Οι ομάδες χωρίστηκαν και στην πράσινη ομάδα ήταν οι: Νίκος Τράκας, Ηλίας, Πωλίνα, Άγγελος και Αλέξανδρος, στην κόκκινη ομάδα ήταν οι: Γιώργος Πορφύρης, Μαρία Μπέη, Κωνσταντίνος, Νικήτας και Μαρία Μ και στην μπλε ομάδα ήταν οι: Θοδωρής, Στέλλα, Γιώτα, Μότο Μότο και Μαρία Λ.

Μετά την ολοκήρωση της δοκιμασίας συνέβησαν ορισμένα ευτράπελα, με αποτέλεσμα ο Σωτήρης Κοντιζάς να βρει στο πιάτο του ένα πόδι καραβίδας το οποίο δεν είχε καθαριστεί και έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

«Τώρα θα το δείξω αλλά δε θα με πιστέψει κανένας. Πόδι καραβίδας ωμό», είπε σοκαρισμένος στους άλλους δύο κριτές οι οποίοι βρήκαν επίσης κομμάτια που δεν ήταν καλά καθαρισμένα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ακόμη μία αστεία σκηνή με μία επική ατάκα ανάμεσα στον ίδιο και τον Κουτσόπουλο με τον πρώτο να λέει αρχικά:

«Να θυμίσουμε πως στο γλυκό δεν ήταν το ζητούμενο το επιδόρπιο, δεν θέλαμε επιδόρπιο. Έχουμε μήπως να συμπληρώσουμε κάτι σε ότι έχει να κάνει με το ζητούμενο;».

Στη συνέχεια του απάντησαν με άρνηση οι άλλοι δύο σεφ και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε γελώντας: «Είσαι βλαμμένος ρε;».

«Το είσαι βλαμμένος είναι ρητορικό! Είσαι βλαμμένος αλλά πάμε να τελειώσουμε;» συμπλήρωσε, με χιούμορ, κάνοντας και τους υπόλοιπους να ξεσπάσουν σε γέλια μαζί του.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;