Hugh Jackman: Η προπόνηση για να μετατραπεί σε Wolverine (ΒΙΝΤΕΟ)
Η προετοιμασία του Hugh Jackman για να μετατραπεί ξανά στο Wolverine.

O Hugh Jackman ετοιμάζεται να υποδυθεί ξανά το Wolverine. Ο ρόλος απαιτεί προετοιμασία και ο ηθοποιός πρέπει να είναι git, κάτι που θα επιτύχει μόνο μέσα από σκληρή προπόνηση. Έτσι, προπονείται και αποφάσισε να «δώσει» μία γεύση στους followers του από την προπόνησή του.

Συγκεκριμένα, ο Αυστραλός ηθοποιός μοιράστηκε ένα ασπρόμαυρο βίντεο με τους followers του, στο οποίο τον βλέπουμε να κάνει μια εξαιρετικά δύσκολη εκδοχή της «σανίδας» με την οποία γυμνάζει όλο του το κορμί. Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται η προπονήτριά του να έχει βάλει στην πλάτη του «Wolverine» βάρος όσο ο ίδιος στηρίζεται στα χέρια του και κυλάει το σώμα του μπρος πίσω χαμογελώντας στον φακό.

«Αν με ψάχνετε, μετατρέπομαι στον Wolverine», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο Hugh Jackman

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman)

Επιπλέον, πριν από μερικές μέρες ο ηθοποιός μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την ειδική δίαιτα που ακολουθεί για να ξαναγίνει ο αγαπημένος Woverine. Στο στιγμιότυπο φαίνονται τα γεύματά του, ενώ καθένα από αυτά έχει γραμμένο πάνω του τον αριθμό των θερμίδων που περιέχει. Οι θερμίδες κάθε γεύματος κυμαίνονται από 1.100 έως 2.100 θερμίδες.

«Δύναμη. Μια μέρα στη ζωή. Ευχαριστώ τον σεφ Μάριο που με βοηθά να παραμείνω υγιής και να τρέφομαι σωστά ενώ… γίνομαι και πάλι ο Wolverine», έγραψε ο Hugh Jackman στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός χρειάζεται να τηρεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και να λαμβάνει καθημερινά περίπου 2.500 θερμίδες για να υποδυθεί και πάλι τον θρυλικό υπερήρωα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;