Netflix: Οι οκτώ σειρές που βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων
Οι σειρές που trendάρουν σήμερα στο Netflix.

Πέμπτη σήμερα και είμαστε μία «ανάσα» πριν από ακόμη ένα Πσκ. Ο καιρός έχει «χαλάσει» και μπορεί έξω να κάνει κρύο (ή και όχι) αλλά αντί να «πέσεις» ψυχολογικά, ίσως ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις και να «λιώσεις» στο Netflix!

Και αν δεν ξέρεις τι να επιλέξεις τότε οι τάσεις του Netflix ίσως σου «λύσουν» τα χέρια και σε βοηθήσουν να βρεις κάτι για να «καείς» σήμερα ή το προσεχές σαββατοκύριακο.

Άλλωστε, πλέον οι τάσεις στα show του Netflix δεν περιορίζονται στα κλασικά, όπως τα «Φιλαράκια» και το «Maestro», που trendάρουν εδώ και πολλούς μήνες και άρα είναι πιθανό να τα έχεις ήδη δει. Αντιθέτως, περιλαμβάνουν από ριάλιτι επιβίωσης μέχρι νέες σεζόν διάσημων σειρών, όπως το «You», το «Outer Banks» και το κορεάτικο «The Glory».

Ακολουθούν οι τάσεις του Netflix στα show και τις σειρές σήμερα Πέμπτη (16/3):

8. Outlast

Υπόθεση: Στην άγρια Αλάσκα, 16 επιβιωτιστές διαγωνίζονται για ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο, αλλά αυτοί οι μοναχικοί τύποι πρέπει να σχηματίσουν ομάδες για να κερδίσουν.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

7. Blacklist

Υπόθεση: Ένας πανέξυπνος φυγάς παραδίδεται και προσφέρεται να βοηθήσει το FBI να συλλάβει άλλους κακοποιούς, μόνο αν η νεοσύλλεκτη αναλύτρια Ελίζαμπεθ Κιν γίνει συνεργάτης του.

6. Wrong side of the tracks

Υπόθεση: Όταν η έφηβη εγγονή πέφτει θύμα εμπόρων ναρκωτικών που έχουν καταλάβει τη γειτονιά τους, ένας βετεράνος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

5. Outer Banks

Υπόθεση: Σ’ ένα νησί με προνομιούχους και μη, ο έφηβος Τζον Μπι αναζητά μαζί με τους τρεις κολλητούς του έναν θρυλικό θησαυρό που σχετίζεται με την εξαφάνιση του πατέρα του.

4. Sex/Life

Υπόθεση: Το τολμηρό παρελθόν μιας γυναίκας συγκρούεται με τη σημερινή της κατάσταση ως παντρεμένης με παιδιά, καθώς φαντασιώνεται διαρκώς τον πρώην της που επιστρέφει στη ζωή της.

3. MH370: The plane that disappeared

Υπόθεση: Το 2014 ένα αεροπλάνο με 239 επιβάτες εξαφανίζεται από όλα τα ραντάρ. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ εμβαθύνει σε ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα μυστήρια: την πτήση MH370.

2. The Glory

Yπόθεση:  Το «The Glory» ακολουθεί μία γυναίκα άρκετά χρόνια μετά τη φρικτή κακοποίηση που υπέστη στο σχολείο, όταν και θέτει σε εφαρμογή ένα περίπλοκο σχέδιο εκδίκησης για να κάνει τους δράστες να πληρώσουν.

1. You

Υπόθεση: H κόλαση του Joe Goldberg συνεχίζεται, αφού μάλλον είναι αδύνατο να αποφύγει το πεπρωμένο του. Στο πρώτο μέρος βλέπουμε ότι εγκατέλειψε τις ΗΠΑ, μετακόμισε στο Λονδίνο και άλλαξε την ταυτότητά του, αλλά ανακάλυψε πως υπάρχει ένας όμοιός του, ανάμεσα στη νέα παρέα που απέκτησε εκεί.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 1 
 1