Maestro: Πλησιάζει η διεθνής πρεμιέρα της σειράς στο Netflix
Το «Maestro» ετοιμάζεται να «ανοίξει» τα φτερά του στον παγκόσμιο κατάλογο του Netflix.

Το «Maestro» είναι η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που προβλήθηκε στο Mega και στη συνέχεια «έγραψε» ιστορία, αφού έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που φιλοξενείται στο Netflix. Τον Δεκέμβριο του 2022 το «Maestro» ανέβηκε στο Netflix, αλλά ήταν διαθέσιμο μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο με τη διεθνή πρεμιέρα του να έχει προγραμματιστεί για το 2023.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, σε εκπομπή της ΕΡΤ η διεθνής πρεμιέρα της σειράς έχει «κλειδώσει» για τις 17 Μαρτίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

«Έχω άγχος για την απήχηση που θα έχει παγκόσμια στο Netflix. Στις 17 Μαρτίου θα ξεκινήσει να προβάλλεται παγκόσμια, και στη γλώσσα μας αλλά και μεταγλωτισμένο», ανέφερε μεταξύ άλλων για τη διεθνή πρεμιέρα της σειράς.

Επιπλέον, σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Alpha είχε δηλώσει πως τα γυρίσματα του 2ου κύκλου θα ξεκινήσουν το αργότερο την 1η Απριλίου και θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και τους Παξούς, το νησί που «στιγμάτισε» τη σειρά. Όσον αφορά το πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν του «Maestro», αυτό θα γίνει προς τα τέλη του 2023 ή εντός του 2024.

Επίσης, στη σειρά θα «εισβάλουν» μερικά νέα πρόσωπα, ενώ σε δηλώσεις του στην κάμερα του Star ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε ότι η ιστορία του Maestro θα τελειώσει με τη δεύτερη σεζόν. Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι η προβολή της δεύτερης σεζόν δε θα γίνει πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega. Ως εκ τούτου ο τρόπος που θα προβληθεί θα είναι παρόμοιος με αυτόν της πρώτης σεζό.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;