Τραγωδία στα Τέμπη: Στην Επιτροπή Θεσμών την ερχόμενη εβδομάδα ο Κώστας Καραμανλής
Στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής θα τοποθετηθεί ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη και την κατάσταση των σιδηροδρόμων της χώρας.

Στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής θα τοποθετηθεί ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς και την κατάσταση του ελληνικού σιδηροδρόμου. Πιθανότατα, ο παραιτηθείς υπουργός θα βρεθεί στην Επιτροπή αυτή την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, και του μετέφερε την πρόθεσή του να τοποθετηθεί για την υπόθεση στο κοινοβούλιο. Παράλληλα, μετά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για σύγκληση της Επιτροπής, κατά πληροφορίες, ανάλογο αίτημα κατέθεσε και η Νέα Δημοκρατία την Τρίτη, ζητώντας εκτός του κ. Καραμανλή να προσέλθει και ο υπουργός Μεταφορών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Βάσει τις μέχρι τώρα ενδείξεις, η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Να σημειωθεί πως αύριο το μεσημέρι, Τετάρτη 15 Μαρτίου, θα γίνει ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, την πραγματοποίηση της οποίας αιτήθηκε η κυβερνητική πλευρά προκειμένου ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης να ενημερώσει τα μέλη της «σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών».

Ο προσδιορισμός της συγκεκριμένης ειδικής συνεδρίασης κατά τη χθεσινή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής προκάλεσε άμεσα τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, ειδικώς της αξιωματικής, επειδή δεν θα παρίσταται, πέραν του κ. Γεραπετρίτη, ο κ. Καραμανλής.

Με πληροφορίες από kathimerini.gr
Πηγή cover photo: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
29'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
29'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
2'
15 - 23
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
2'
11 - 13
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;