Survivor All Star: Οι τρεις νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση
Η νέα ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor All Star ανέδειξε τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, καθώς υπήρξε ισοβαθμία.

H 10η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε με νίκη των Κόκκινων και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να γίνεται ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση. Ο ίδιος, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, απείλησε με αποχώρηση, ενώ οι Σπύρος Μαρτίκας, Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριος Πρίαμος συνεχίζουν τις αλληλοκατηγορίες για το ψέμα της τραγουδίστριας που οδήγησε τον Στάθη Σχίζα σε οικειοθελή αποχώρηση. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, 13 Μαρτίου, είδαμε ακόμα ένα αγώνισμα ασυλίας!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπορούσε να χωνέψει με τίποτα ότι βγήκε για τέταρτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο παίκτης του Survivor All Star έχει ανέβει αγωνιστικά και ζήτησε να μάθει από τους συμπαίκτες του αν έχουν μαζί του κάποιο πρόβλημα συμβίωσης μαζί του. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβίωσης πείτε μου, άνθρωποι είμαστε»

 

Την ίδια ώρα οι παίκτριες της Κόκκινης ομάδας σχολίασαν τις ψήφους που πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Είναι η πρώτη φορά που ο παίκτης της Μπλε ομάδας του Survivor All Star βλέπει το όνομά του στην κάλπη, καθώς ποτέ προηγουμένως δεν τον είχε ψηφίσει κανείς από τους συμπαίκτες του.

H Τζο Μαριδάκη δήλωσε πως ο Βασάλος μάλλον έχει ως στρατηγική να αγωνίζεται ενάντια στους δυνατούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας, έτσι ώστε ακόμα κι αν χάσει τον πόντο, να δικαιολογηθεί η ήττα του.

 

Σε ό,τι αφορά το αγώνισμα ασυλίας, οι Κόκκινοι άνοιξαν στο σκορ με τον Κόρο, ενώ η Μαριαλένα ισοφάρισε σε 1-1. Οι Διάσημοι έκαναν το 3-1 με Μπάρτζη και Αφροδίτη. Ωστόσο, οι Μαχητές απάντησαν με Ασημακόπουλο και Μελίνα. Σάκης και Ελένη έκαναν το 5-3, με τους Γιωρίκα και Τζο να ισοφαρίζουν σε 5-5.

Ο Σπύρος νίκησε τον Τάκη για το 6-5, με τον 50χρονο μισθοφόρο να ξεσπάει στην ομάδα του και ο Μπάρτζης έκανε κόντρα στον Γκότση το 7-5. Οι Μπλε έφεραν πόντους στην ομάδα από τη Ρία και τον Αγόρου για το 7-7, όμως η Αφροδίτη έβαλε ξανά τους Κόκκινους σε θέση οδηγού και ο Σάκης πήγε τον αγώνα σε ματς πόιντ.

Ο Ασημακόπουλος με 2η νίκη κράτησε ζωντανή την ομάδα του μειόνωντας σε 9-8. Τελικά, η Νικολέτα δεν άφησε περιθώρια στην Μαριαλένα να πάει το ματς σε flag race, γράφοντας το τελικό 10-8.

 

Οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor All Star συναντήθηκαν ξανά στο Συμβούλιο του Νησιού με τους Μπλε να πηγαίνουν στην κάλπη και να βγάζουν τρεις συμπαίκτες τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτό έγινε γιατί ο Κωσταντίνος Βασάλος και η Τζο Μαριδάκη ισοψήφησαν λαμβάνοντας 4 ψήφους ο καθένας. Παράλληλα, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης συγκέντρωσε 6 και ξέσπασε βγήκε ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση.

 

Την υποψηφιότητά της σχολίασε και η Τζο Μαριδάκη. Η παίκτρια του Survivor All Star δεν παρέλειψε να ρίξει και το καρφί της και να πει:

«Δεν κρατώ καμία κακία σε όσους με ψήφισαν. Θεωρώ ότι δικαίως είμαι υποψήφια. Μέχρι στιγμής δεν έχω την αγωνιστική πορεία που θα ήθελα κι όσα θα ήθελα να δείξω μέσα στο Survivor. Ελπίζω ο κόσμος να με στηρίξει και να βελτιωθώ αγωνιστικά και να δείξω την αξία μου. Επίσης, στο παιχνίδι αυτό δεν έχω έρθει ούτε για να γίνω διάσημη, ούτε για να βρω γκόμενο, ούτε για να ακούω την τρέλα του καθενός εδώ μέσα. Ελπίζω ο κόσμος να με στηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια» 

 

Από τη μεριά του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος υποδέχθηκε με χιούμορ την υποψηφιότητα του και έριξε το φταίξιμο… στις καρύδες.

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
FT
2 - 2
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
'
80 - 82
BARC
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;