MasterChef 7: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Το πιάτο που εντυπωσίασε τους κριτές
MasterChef 7: Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού.

Στο επεισόδιο του MasterChef 7 που προβλήθηκε χθες Δευτέρα (13/3) είδαμε μία νέα απαιτητική δοκιμασία. Συγκεκριμένα, οι 18 παίκτες και παίκτριες του διαγωνισμού βρέθηκαν ενώπιον ενός mystery box και έπρεπε να επιλέξουν μεταξύ χρόνου και ποικιλίας υλικών. Έκαναν τις επιλογές τους, και είχαν είτε είχαν 80 λεπτά και ελάχιστα υλικά, είτε 45 λεπτά και αφθονία πρώτων υλών.

Την καλύτερη προσπάθεια είχε με διαφορά ο Δημήτρης, το γλυκό του οποίου έκανε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου να αναφωνήσει «ω να σου». Το ίδιο είχε αναφωνήσει ο κριτής στην πέμπτη σεζόν για το πιάτο της Μαργαρίτας Νικολαΐδη, η ποία αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια εκείνου του κύκλου. Έτσι ο Δημήτρης ήταν ο νικητής της δοκιμασίας και κέρδισε το ποσό των 1.000 ευρώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στον αντίποδα στο χθεσινό επεισόδιο τέσσερις παίκτες και παίκτριες δεν είχαν τόσο καλά πιάτα. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι οι κριτές δε δέχτηκαν καν να δοκιμάσουν το πιάτο της Στέλλας, η οποία είναι όπως ήταν αναμενόμενο μία από τις υποψήφιες προς αποχώρησ. Έτσι, εκτός από τη Στέλλα,ο Αλέξανδρος, η Σέβα και ο Νικήτας συμπληρώνουν την τετράδα και είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ως εκ τούτου σήμερα Τρίτη (14/3) θα φορέσουν τη μαύρη ποδιά και θα διαγωνιστούν διεκδικώντας την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;