MasterChef 7 - Βαγγέλης: «Ο αρχηγός και ο υπαρχηγός είχαν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης»
Όσα είπε ο Βαγγέλης μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 7.

Στο επεισόδιο του MasterChef 7 που προβλήθηκε εκτάκτως χθες Κυριακή (12/3) ο παίκτης που αποχώρησε μετά τη δοκιμασία αποχώρησης ήταν ο Βαγγέλης Φυλακτάκης. Έτσι, ο Βαγγέλης μίλησε σήμερα Δευτέρα (13/3) στην εκπομπή «Breakfast@Star» για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό μαγειρικής.

Όσον αφορά το μπέρδεμα με την Κύπρια Μαρία ο Βαγγέλης είπε μεταξύ άλλων:

«Εγώ αν δεν ακούσω κάτι με τα αυτιά μου, δεν το πιστεύω. Η Μαρία μίλησε για μία σφολιάτα που δεν υπήρχε, αν δεν κάνω λάθος, ή αν υπήρχε, υπήρχε λίγη. Φάνηκε απ’ την αρχή ότι δεν ήθελε να βοηθήσει και πολύ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Σε κάποιο άλλο σημείο ο Βαγγέλης είπε μιλώντας για τη Μαρία:

«Πολύ πιθανόν η Μαρία να χαντάκωσε την ομάδα, αλλά δεν θέλω να το πιστέψω».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον αρχηγό της ομάδας Νίκο Μότο Μότο, τον υπάρχηγό Θοδωρή, τη γενικότερη επίδοση της ομάδας του στην ομαδική και την ασυλία που κράτησαν ο αρχηγός και ο υπαρχηγός παρά τα λάθη τους.

«Για μένα οι οδηγίες ούτε το πλάνο ήταν σωστό. Ψωνίσαν πολύ λιγότερο απ’ όσο μπορούσαν, γιατί τους μείνανε και coins, απ’ ό,τι κατάλαβα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουνε. Το μενού για μένα δεν ήταν σωστό βάσει των συνθηκών, γιατί ήμασταν λιγότερα άτομα και έπρεπε να ταΐσουμε 60 άτομα κλπ. Σίγουρα είχαν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Αλλά θέλω να πω ότι από τη στιγμή που τους δίνει την επιλογή το παιχνίδι να κρατήσει την ασυλία για τον εαυτό του, δε μπορώ να πω ότι ήταν άδικο αυτό που έκανε», πρόσθεσε ο Βαγγέλης.

Τέλος, ο Βαγγέλης έκανε τις δικές του προβλέψεις για τον τελικό λέγοντας πως βλέπει στην τελική δυάδα. Συναισθηματικα είπε ότι θα ήθελε να δει τον Αλέξανδρο και το Δημήτρη, αλλά μαγειρικά θεωρεί ότι είναι πιο έτοιμοι για τον τελικό η Μαρία Μπέη και ο Ηλίας Κιαζόλι.

 

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;