MasterChef 7: Ο παίκτης που αποχώρησε από το διαγωνισμό
MasterChef 7: Ο παίκτης που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και αποχώρησε από το διαγωνισμό.

Χθες Κυριακή (12/3) προβλήθηκε εκτάκτως ένα νέο επεισόδιο MasterChef 7, όπου η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στην τελευταία ομαδική δοκιμασία. Έτσι, η ομάδα με αρχηγό το Νίκο Μότο Μότο κλήθηκε να περάσει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, ενώ στη συνέχεια τρεις παίκτες ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ματσούκαρου, ο Νίκος Τράκας και ο Βαγγέλης Φυλακτάκης ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ ο αρχηγός  Νίκος Κοντός επέλεξε να κρατήσει για τον ίδιο την ασυλία. Η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων από τους «Μπλε», οι οποίοι έδωσαν τη δική τους ασυλία αντιδράσεις στον Θεόδωρο Γαλάνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Έτσι, η Μαρία Ματσούκαρου, ο Νίκος Τράκας και ο Βαγγέλης Φυλακτάκης κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Αντέγραψαν το απαιτητικό πιάτο της καλεσμένης chef και Food and Beverage Manager του MasterChef 7, Μάρθας Ζήκα που είχε θαλασσινά. Μπακαλιάρος με σικόρε, μύδια καπνιστά και σάλτσα κρασιού ήταν το πιάτο με τον Βαγγέλη Φυλακτάκη να έχει τελικά το πιο αδύναμο πιάτο και να αποχωρεί από την κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Η αποχώρηση του Βαγγέλη στεναχώρησε αρκετούς από τους συμπαίκτες του, όπως η Στέλλα Κάτσε, ο Δημήτρης Πολιτάκης, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Νικήτας Φιλιππάκης, που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με την τροπή που πήραν τα πράγματα.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;