Survivor All Star: Βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση και απείλησε με αποχώρηση
Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση για την εβδομάδα αυτή στο Survivor All Star.

Η νέα εβδομάδα στο Survivor All Star ξεκίνησε με ήττα των Μπλε, αλλά και ένα Συμβούλιο του Νησιού με εντάσεις.

Στο καθιερωμένο τους ραντεβού με τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό τον πρώτο λόγο είχαν οι Μαχητές, καθώς ηττήθηκαν για μια ακόμα φορά από την κόκκινη ομάδα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας.

Οι Μπλε θα έπρεπε να βρεθούν ξανά αντιμέτωποι με τη διαδικασία της ανάδειξης ενός υποψηφίου για αποχώρηση. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, όμως, τα πράγματα ξέφυγαν λίγο.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξέσπασε κατά των συμπαικτών του με αφορμή την ήδη πεσμένη διάθεσή του και αφετέρου την επιλογή της υπόλοιπης ομάδας να τον βάλει και πάλι υποψήφιο για αποχώρηση. Αυτό φάνηκε να ήταν και το κερασάκι στην τούρτα για εκείνον!

Έτσι, μόλις ο Γιώργος Λιανός διάβασε τις ψήφους και όρισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρησε από το Survivor All Star για την εβδομάδα αυτή, εκείνος εξερράγη δίχως να μπορεί να αντιληφθεί τον λόγο της υποψηφιότητας και φώναξε σε έντονο ύφος:

«Πήρα τώρα μια απόφαση! Θέλω να αποχωρήσω, πραγματικά! Θέλω να πάω πίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μπορώ να είμαι εδώ πέρα σε αυτή την παράσταση! Παιδιά, φεύγω! Δεν κάθομαι με τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κάτσω»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος προσπάθησε να αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού, ενώ βρισκόταν ακόμα σε έξαλλη κατάσταση με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να αντιληφθεί πως θα μπορούσε ενδεχομένως να τον ηρεμήσει. Ο παρουσιαστής έλεγε στον παίκτη:

«Γιώργο, ηρέμησε σε παρακαλώ! Ηρέμησε σε παρακαλώ! Τέτοιες αποφάσεις χρειάζονται χρόνο»

Λίγο αργότερα, και αφού ηρέμησαν κάπως τα πνεύματα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε:

«Είμαι καλύτερα, απλά είμαι λίγο πιεσμένος. Δεν υπάρχει καθόλου στήριξη από την ομάδα και νιώθω τελείως μονάδα.

Αρκετοί συμπαίκτες μου τώρα μου είπαν να το ξανασκεφτώ και εννοείται ότι και γω δεν θέλω να τους κάνω την χάρη. Θέλω να περιμένω ποια θα είναι η απόφαση του κοινού και, αν το κοινό θέλει να με βγάλει, θα φύγω με το κεφάλι ψηλά»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;