Josephine: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Πέτρο Ιακωβίδη - Μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις»
Η Josephine σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «The 2night show».

Χθες Δευτέρα (13/3) η Josephine ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night show», όπου μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην καριέρα της αλλά και την προσωπική της ζωή και τις φήμες που κατά καιρούς έχουν ακουστεί γι’ αυτήν.

«Έχω πολύ άγχος πριν από το οτιδήποτε κάνω, είτε είναι σόου, είτε είναι εμφάνιση. Θέλω να βγαίνω σωστά και να φαίνεται η δουλειά που έχουμε ρίξει. Είμαι άνθρωπος που βάζω στόχους. Ξεκίνησα μωρό, δεν ήξερα να κρατάω το μικρόφωνο, πέρασα δύσκολα και είχα σκεφτεί να τα παρατήσω. Ένιωθα ότι δεν μου ερχόντουσαν ωραία τραγούδια. Τυχαία μου ήρθε το τραγούδι “Μάγια”. Έτσι, πιστεύω ότι όταν βάζεις στόχο και συντονίζονται όλα γύρω σου, πρέπει να είσαι σωστός. Έχω φτάσει μέχρι εδώ με πολύ σκληρή δουλειά αλλά δεν νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να επιβραβεύσω τη Josephine», είπε χαρακτηριστικά η Josephine και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις φήμες που την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOSEPHINE (@josephinewendel)

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις με όποιον συνεργάζομαι. Ο Πέτρος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, με έχει ξεκλειδώσει και τώρα στη Θεσσαλονίκη γίνεται χαμός. Το απολαμβάνω. Δεν έχω χρόνο για φαγητό και σινεμά. Οπότε εάν έχω σύντροφο, πάω σπίτι του ή αυτός σπίτι μου, καθόμαστε και μετά λέω “συγγνώμη, έχω στούντιο”. Πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος που να αντέξει το πρόγραμμά μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης και στις σκέψεις που κάνει για την Eurovision λέγοντας:

«Η Eurovision είναι κάτι που θέλω πολύ, αλλά ταυτόχρονα με φοβίζει γιατί είμαι τελειομανής κι αν πάω θέλω όλα να είναι τέλεια».

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
76'
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
83'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
0'
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;