Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχτηκα τηλεφωνική επίπληξη από δημοσιογράφο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις για τα Τέμπη»
Η Κατερίνα Καινούργιου καταγγέλλει πως δέχθηκε τηλεφωνική επίπληξη από γνωστό δημοσιογράφο για την κριτική που του ασκήθηκε μέσα από την εκπομπή της για τον τρόπο και τα σχόλια που έχει κάνει για την τραγωδία στα Τέμπη.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μέσα από αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως δέχθηκε τηλεφωνική επίπληξη από δημοσιογράφο για τον τρόπο που χειρίζεται το δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς και για την κριτική που του ασκήθηκε μέσω της εκπομπής της.

Όπως έχουμε δει τις τελευταίες εβδομάδες, το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έχει μονοπωλήσει (και δικαίως) τη συζήτηση ακόμη και στις εκπομπές που ασχολούνται περισσότερο με θέματα lifestyle και ψυχαγωγίας. Μεταξύ αυτών των εκπομπών που έχουν ασχοληθεί με το θέμα είναι και αυτή της Κατερίνας Καινούργιου.Μέσα από την εκπομπή της μεταδίδονται εξελίξεις για την υπόθεση.

Το βράδυ της Δευτέρας, 13 Μαρτίου, ωστόσο, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια καταγγελία για τηλεφωνική επίπληξη που δέχθηκε από γνωστό δημοσιογράφο. Μέσα από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι δέχθηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος και την επέπληξε για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση.

Στη συνέχεια της ανάρτησής της, αποκαλύπτει επίσης και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ότι έχει δεχθεί κακόβουλα σχόλια από τον εν λόγω δημοσιογράφο. Η ίδια, ωστόσο, δεν αποκαλύπτει το όνομά του.

Στην ανάρτησή της, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε:

«Δέχτηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε να “μην ασχολούμαι εγώ με αυτά” ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε και με άλλους συναδέλφους; Τροφή για σκέψη»

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την ίδια ανάρτηση και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
23'
0 - 0
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
21'
0 - 0
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;