Τα μποτάκια του Mario που δεν μπορείς να αγοράσεις!
Νintendo και Red Wing Shoes έφτιαξαν ένα και μοναδικό ζευγάρι.

Όταν οι εταιρείες θέλουν να προωθήσουν ένα νέο προϊόν, ένα νέο project τις κάνουν απίστευτα πράγματα. Εν όψει της πρεμιέρας του “The Super Mario Bros. Movie”, η Nintendo και Illumination Entertainment αποφάσισαν να φτιάξουν κάτι μοναδικό για να (ξε)τρελάνουν τους fans του Mario και της παρέας του. Έτσι, συνεργάστηκαν με τη γνωστή εταιρεία παπουτσιών, Red Wing Shoes, για να δημιουργήσουν τα εμβληματικά καφέ μποτάκια του Mario.

Όπως μπορείς να δεις και στο making of βίντεο, πρόκειται για μία κανονική ρέπλικα από δέρμα, που φτιάχτηκε με παραδοσιακές τεχνικές στο χέρι, με ενίσχυση μπροστά για την προστασία των δαχτύλων, στρογγυλεμένη φτέρνα, αντιολισθητικές σόλες και το κυριότερο, με μαξιλαράκια που είναι κατασκευασμένα από ένα ειδικό υλικό που έχει ως βάση τα μανιτάρια, ως αναφορά στις χαρακτηριστικές δυνάμεις του Mario.

Tα μποτάκια παρουσιάστηκαν σε ειδικό event σε ένα κατάστημα στη Νέα Υόρκη και καθώς αποτελούν το ένα και μοναδικό αντίτυπο, όσο και να τα θέλεις δυστυχώς δεν μπορείς να τα αποκτήσεις.

Μία αντίστοιχη προωθητική ενέργεια είχε κάνει το 2020 και η Paramount για την προώθηση της ταινίας “Sonic the Hedgehog”, όταν είχε συνεργαστεί με την γνωστή εταιρεία κατασκευής custom παπουτσιών “The Shoe Surgeon” και την PUMA, για να φτιάξουν πέντε ρέπλικες από τα εξίσου εμβληματικά κόκκινα sneakers του Sonic, που επίσης δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στην αγορά παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των οπαδών.

Η ταινία “The Super Mario Bros. Μovie”, στην οποία συμμετέχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών με τον Chris Pratt στη φωνή του Mario, την Anya Taylor-Joy στη φωνή της Peach, τον Charlie Day στη φωνή του Luigi και τον Jack Black στη φωνή του τρομερού Bowser, θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Απριλίου του 2023.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;