Survivor All Star spoiler: H ομάδα που κερδίζει απόψε την ασυλία - Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor All Star Spoiler: Όπως όλα δείχνουν, αυτή την εβδομάδα δεν θα έχουμε 4 αλλά 5 υποψήφιους προς αποχώρηση.

Με πολλές εντάσεις ξεκίνησε η νέα εβδομάδα του Survivor All Star για την μπλε ομάδα όπως παρακολουθήσαμε, το βράδυ της Κυριακής 12 Μαρτίου.

Στο στίβο μάχης το παιχνίδι εξελίχθηκε για γερά νεύρα. Η ομάδα που επικράτησε τα ταυτόχρονα κέρδισε την ασυλία ήταν η Κόκκινη με σκορ 10-9. Έτσι η Μπλε ομάδα οδηγήθηκε στο Συμβούλιο του Νησιού και ψήφισε για ακόμα μια φορά τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Μόλις ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα, εκείνος ζήτησε να αποχωρήσει. «Πήρα τώρα μια απόφαση! Θέλω να αποχωρήσω, πραγματικά! Θέλω να πάω πίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μπορώ να είμαι εδώ πέρα σε αυτή την παράσταση! Παιδιά, φεύγω! Δεν κάθομαι με τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κάτσω».

Εντέλει κάποιες συμπαίκτριες του τον ηρέμησαν και ο ίδιος επέστρεψε στον χώρο του συμβουλίου.

Κόκκινοι και Μπλε αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία, προκειμένου να μην βρεθούν στον τάκο και αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιο συμπαίκτη τους.

Survivor All Star spoiler: Η σημερινή ασυλία και οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Για ακόμα μια μέρα θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τους Μαχητές οι οποίοι δεν καταφέρνουν να φέρουν τη νίκη απόψε (13/3) και έτσι οδηγούνται σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού, σύμφωνα με τα spoilers τα οποία και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Η ανατροπή θα συμβεί λοιπόν στη ψηφοφορία όπου θα προκύψει ισοψηφία μεταξύ των παικτών και έτσι στον τάκο δεν θα βρεθούν δύο αλλά τρεις υποψήφιοι.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είναι ο παίκτης που θα ακολουθήσει στην ψηφοφορία του κοινού τον Γιώργο Ασημακόπουλο, άρα και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ισοψηφία θα προκύψει ωστόσο ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Τζο Μαριδάκη, οι οποίοι συγκεντρώνουν ίδιο αριθμό ψήφων από τους συμπαίκτες τους και είναι οι επόμενοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα δεν θα έχουμε 4 αλλά 5 υποψήφιους προς αποχώρηση.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
-
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
3'
62 - 47
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;