Σακίρα: Νέα καρφιά κατά του Πικέ - «Ανέχτηκα τόσες ανοησίες»
Η Σακίρα φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει τα όσα συνέβησαν με τον Ζεράρ Πικέ.

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» η Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ και την απόφασή του να προχωρήσει τη ζωή του με άλλη γυναίκα. Μετά το τραγούδι, “BZRP Music Session #53” , την κόντρα με την πρώην πεθερά της, η καυτή Λατίνα performer παραχώρησε συνέντευξη, όπου μίλησε ξανά για τον πρώην ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα, η Σακίρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Tonight Show Starring Jimmy Fallon» και μίλησε για το τη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά μετά τον χωρισμό μου και έγραψα αυτό το τραγούδι [‘Bzrp Music Sessions, Vol. Το 53’] ήταν τόσο σημαντικό για μένα» περιέγραψε και συνέχισε λέγοντας πως «Ήταν ένας υγιής τρόπος να διοχετεύω τα συναισθήματά μου».

Η 46χρονη τραγουδίστρια είπε ότι αφού κυκλοφόρησε το τραγούδι, ένιωσε πως γυναίκες που έχουν ζήσει παρόμοιες καταστάσεις, μπορούσαν να ταυτιστούν με την κατάστασή της για τον πρώην της.

«Ένιωσα πραγματικά ότι δεν έχω καν θαυμαστές εκεί έξω. Έχω μια αδελφότητα γυναικών που έχουν περάσει τα ίδια πράγματα που έχω περάσει, που σκέφτονται όπως σκέφτομαι εγώ, που νιώθουν όπως νιώθω εγώ, που έπρεπε να ανεχτούν τόσες βλακείες όπως έπρεπε εγώ».

«Και έγραψα το τραγούδι για μένα, αλλά επίσης αισθάνομαι ότι προοριζόταν για τόσες πολλές γυναίκες εκεί έξω που χρειάζονταν ένα φόρουμ και μια φωνή για να τις εκπροσωπήσουν με τόσους πολλούς τρόπους» επεσήμανε.

https://www.youtube.com/watch?v=DSV6PFkE9dQ&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.newsbomb.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title&ab_channel=TheTonightShowStarringJimmyFallon

Διαβάστε ακόμη:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;