«Σκληροπυρηνικός» καταστηματάρχης και φαν της Σακίρα «ρίχνει πόρτα» σε Ζεράρ Πικέ και Κλάρα Κία
Ξένα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να «τρώει πόρτα» σε γνωστό εστιατόριο στη Βαρκελώνη, επειδή ο καταστηματάρχης μάλλον ήταν φαν της Σακίρα.

Ο επεισοδιακός χωρισμός του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα, καθώς και η εμπλοκή της Κλάρα Κία ως το τρίτο πρόσωπο έχει προκαλέσει ένα «κύμα» οργής στον κόσμο με πολλούς φανς να παίρνουν εμφανώς το μέρος της Κολομβιανής τραγουδίστριας. Έτσι, ο Ζεράρ Πικέ και η Κλάρα Κία έχουν μπει στο στόχαστρο τόσο των παπαράτσι όσο και των φανς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, το ζεύγος «έφαγε πόρτα» από εστιατόρια στη Βαρκελώνη λόγω των όσων έχουν συμβεί με τη Σακίρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ισπανική Marca, ο Πικέ και η Κλάρα Κία διώχτηκαν από κατάστημα μετά από εντολή που έδωσε στους αρμόδιους ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Στα πλάνα που έχουν γίνει viral, οι δυο τους βγαίνουν από το εστιατόριο όντας αναστατωμένοι αναστατωμένοι και επιστρέφουν στο αυτοκίνητό τους για να φύγουν από εκεί.

Αν και δεν υπάρχει προφανής λόγος για τον οποίο το ζευγάρι δεν μπόρεσε να δειπνήσει εκεί, τα media κάνουν λόγο για μεγάλη επιρροή της Σακίρα στο κοινό, ενώ σε πολλά δημοσιεύματα αναφέρεται πως ο ιδιοκτήτης είναι φαν της Σακίρα και γι’ αυτό το λόγο έδωσε εντολή να φύγουν από το μαγαζί.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;