Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν γεμάτη με τρέιλερ από σειρές και νέες ταινίες που θα απολαύσουμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Από νέες περιπέτειες με αγαπημένους χαρακτήρες, μία κωμωδία που ξεχωρίζει, μέχρι και την επιστροφή μίας σειράς που έχει βρει το φανατικό της κοινό.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας;

Ταινίες

The Super Mario Bros. Movie

Ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους χαρακτήρες της Nintendo επιστρέφει στο Σινεμά με μία νέα περιπέτεια. Αυτή τη φορά, η Illumination Pictures έχει αναλάβει να μας βάλει στον κόσμο του Super Mario.

No Hard Feelings

Η Jennifer Lawrence θα δοκιμαστεί και σε μία raunchy κωμωδία του δημιουργού των “Good Boys”. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται μία οδηγό που χάνει το αυτοκίνητό της και στη συνέχεια προσλαμβάνεται από τους γονείς ενός εσωστρεφούς 19χρονου αγοριού για να «βγαίνει ραντεβού» με τον γιο τους πριν πάει στο κολέγιο.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού επιτραπέζιου παιχνιδιού φαίνεται να μας προετοιμάζει για μία αρκετά fun βόλτα στα Σινεμά. Για να δούμε αν θα είναι έτσι…

TMNT: Mutant Mayhem

Ο Seth Rogen θα προσπαθήσει να μεταφέρει ξανά τα γνωστά και αγαπημένα “Χελωνονιτζάκια” στο Σινεμά σε μία καινούρια περιπέτεια κινουμένων σχεδίων.

Paint

Ο Owen Wilson υποδύεται μία μυθοπλαστική εκδοχή του Bob Ross σε μία καινούρια κωμωδία, που μας έχει κινήσει το ενδιαφέρον.

Ghosted

Η νέα ταινία του Apple TV+ ενώνει, για ακόμα μία φορά, τον Chris Evans και την Ana de Armas. Ο Evans υποδύεται έναν άνδρα που ερωτεύεται τον χαρακτήρα της Armas. Όμως, αυτή κρύβει ένα μυστικό, καθώς είναι μυστική πράκτορας.

Σειρές

Yellowjackets Season 2

Στις 24 Μαρτίου επιστρέφει η σειρά του Showtime που κατάφερε να αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς. Η δραματική σειρά μυστηρίου μας έκανε να αναρωτηθούμε και να κάνουμε θεωρίες όπως κάναμε στο “Lost” και δεν μπορούμε να περιμένουμε για τη συνέχεια.

Barry Season 4

Η επιτυχημένη κωμική σειρά με πρωταγωνιστεί τον Bill Hader επιστρέφει με την τέταρτη και τελευταία σεζόν του. Ο τελευταίος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 16 Απριλίου.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Citadel

Μία από τις πιο ακριβές παραγωγές σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές σειρές έρχεται στο Amazon. Ο James Madden και η Priyanka Chopra να πρωταγωνιστούν στη σειρά.

The Night Agent

Το Netlfix μας φέρνει μία νέα σειρά που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Μάθιου Κουίρκ. Ένας νεοσύλλεκτος πράκτορας του FBI προσπαθεί να αποκαλύψει μια συνομωσία η οποία φτάνει μέχρι τον Λευκό Οίκο.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;