Ευτυχισμένοι Μαζί: Ο Μάκης και η γατούλα του, Βίκυ, ξανά μαζί μετά από 14 χρόνια (vid)
Ευτυχισμένοι Μαζί: Ο Τάσος Γιαννόπουλος και η Βιβή Κόκκα αναβίωσαν σκηνή από τη σειρά και αποκάλυψαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα

Ήταν ρόλοι που τους ανέδειξαν και σίγουρα ένα από τα πιο αλλόκοτα, αλλά και αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια στην ελληνική μυθοπλασία.

Ο λόγος για τον Μάκη Κοτσάμπαση και τη Βίκυ από την επιτυχημένη και διαχρονική πλέον, τηλεοπτικά σειρά του Mega, “Ευτυχισμένοι Μαζί“.

Οι ατάκες τους από τη σειρά όπως «Διονύση, πιάσε μια μπύρα», «Γατούλα» και «Άντρες είμαστε και εμείς, θέλουμε να μαρσάρουμε» είναι ακόμη δημοφιλείς και συχνά τις συναντά κανείς σε πλατφόρμες όπως το TikTok.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» τους έφερε και πάλι κοντά, 14 χρόνια μετά τη σειρά, τους ηθοποιούς Τάσο Γιαννόπουλο και Βιβή Κόκκα, με τους δυο τους να αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές από τα γυρίσματα.

«Έχουμε να τα πούμε 14 χρόνια από την σειρά. Όταν μας ανακοινώθηκε ότι θα παίξουμε μαζί και θα είμαστε ζευγάρι, είχαμε μεγάλη χαρά και οι δυο. Αυτός η σχέση ήταν έρωτα και μίσους. Είχαμε και ομηρικούς καυγάδες στη σειρά. Στις πρόβες αλλάζαμε το κείμενο και πηγαίναμε στην εγγραφή και οι τεχνικοί γελούσαν με τις αλλαγές. Το γατούλα με ακολουθεί ακόμα και τώρα» είπε αρχικά, η Βιβή Κόκκα.

Με τη σειρά του, ο Τάσος Γιαννόπουλος σχολίασε: «Ευχαριστούμε πολύ που το κάνατε αυτό, γιατί δεν έχουμε βρεθεί τόσα χρόνια. Τα πρώτα σενάρια δεν είχα προσέξει καλά και έρχεται η Βιβή και μου λέει: “έχουμε και παιδί, δεν το ξέρεις;”. Θυμάμαι την σκηνή που έπρεπε να αλειφθώ με λάδι. Φαίνεται ανεπαίσθητα ότι γελάω».

Δείτε το βίντεο

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;