MasterChef 7: Η μαγειρική «μονομαχία» και η αποχώρηση από το διαγωνισμό
MasterChef 7: Όσα έγιναν στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες Πέμπτη (9/10).

Το MasterChef 7 έχει επιστρέψει κανονικά στις οθόνες μας μετά την αναβολή της προβολής του όγω του τριήμερου εθνικού πένθους για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Την Τετάρτη (8/3) είδαμε ακόμη ένα επεισοδιακό Τεστ Δημιουργικότητας με νικήτρια την ανεπιθύμητη «εισβολέα» Μαρία Μπέη. Η δοκιμασία αποχώρησης του επεισοδίου της Πέμπτης (9/3) να είναι… γυναικεία υπόθεση! Συγκεκριμένα, τις τέσσερις πιο αδύναμες προσπάθειες στο Τεστ Δημιουργικότητας είχαν οι εξής παίκτριες: η Μαρία Λαζαρίδου, η Γιώτα, η Σέβα και η Μαρία Ματσούκαρου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Οι τέσσερις παίκτριες διαγωνίστηκαν σε ένα πιάτο αντιγραφής με βασικό υλικό το αρνί. Αν και στην αρχή δεν φαινόταν απαιτητικό, δυσκόλεψε τις παίκτριες με τη Μαρία Λαζαρίδου να έχει την πιο αδύναμη προσπάθεια. Ωστόσο, δόθηκε στη Μαρία μία ακόμη ευκαιρία να υπερασπιστεί τη θέση της, αφού «μονομάχησε» μαγειρικά με την «κακιά» του MasterChef 5, Μαρίνα Ντεμολλάι.

Μάλιστα, η Μαρία Λαζαρίδου που βρέθηκε για πρώτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση στο MasterChef 7 διαγωνίστηκε ενάντια στη Μαρίνα Ντεμολλάι με την οποία έχουν διαγωνιστεί μαγειρικά ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν, αφού και οι δύο συμμετείχαν στο MasterChef 5 με τη Μαρίνα να φτάνει μία «ανάσα» πριν τον τελικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στον εξώστη κάποιοι υποστήριζαν Μαρία «δαγκωτό», ενώ κάποιοι επέλεξαν να παραμείνουν ουδέτεροι. Ωστόσο, η Μαρία κατάφερε να επικρατήσει ενάντια στη Μαρίνα, η οποία δεν κατάφερε να «εισβάλει» στο διαγωνισμό. Έτσι, η Μαρία Λαζαρίδου παρέμεινε στο MasterChef 7, ενώ η Μαρίνα δεν πήρε το εισιτήριο της επιστροφής.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;