Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Αυτό ισχύει για τους αθλητές - Νομίζουμε ότι δεν έχουν προβλήματα»
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγοραφοβία και την παιδική του ηλικία.

Σήμερα Πέμπτη (9/3) ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης βρέθηκε καλεσμένος στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά και μίλησε για την ιστορία που έχει «γράψει» στο μπάσκετ εντός και εκτός Ελλάδας, στην αγοραφοβία που αντιμετωπίζει από παιδί και πόσο δύσκολο είναι να τη διαχειριστείς στις στιγμές της μεγάλης δόξας.

«Αυτό ξεκίνησε πριν φτάσω να κάνω όλες αυτές τις επιτυχίες. Αισθανόμουν λίγο περίεργα όταν με πλησίαζε ο κόσμος έξω, σε κάθε βήμα που έκανα. Στο μυαλό ενός παιδιού είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα», είπε αρχικά ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και πρόσθεσε:

«Όταν σε κοιτάνε και νομίζεις ότι σε κρίνουν για ό,τι κάνεις, προσπαθείς να ξεφύγεις από όλο αυτό. Δε μεγάλωσα στην Αθήνα. Λόγω της δουλειάς του πατέρα μου βρέθηκα στην Ξάνθη, στην Καβάλα. Ήταν επαρχία, μικρές πόλεις και ξεχώριζα».

«Δεν είχα σε κάποιον να μιλήσω και δεν υπήρχε τότε ακόμη η αντίληψη ότι πρέπει κάπου να μιλάς. Οι γονείς μου ήταν λίγο πιο αυστηροί. Η κλασική τους ατάκα ήταν: μέχρι να παντρευτείς, θα γιάνει», αποκάλυψε μιλώντας με ειλικρίνεια ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

«Αυτό ισχύει για τους αθλητές. Νομίζουμε ότι δεν έχουν προβλήματα. Το κακό είναι ότι η αντίδραση είναι να κρυφτούμε, να μη δείξουμε αδυναμία, γιατί αυτό περιμένει ο κόσμος από εμάς», κατέληξε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;