Μαίρη Συνατσάκη: Η συγκινητική φωτογραφία με την κόρη της
«Αυτός ο πλανήτης χρειάζεται τις θηλυκότητες περισσότερο από ποτέ. Σε ισχυρές θέσεις. Σε κυβερνήσεις. Σε όλα τα επαγγέλματα»

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer που πριν από λίγους μήνες έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με την μικρή της, ενώ παράλληλα έστειλε ένα «δυνατό» μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Η Μαίρη Συνατσάκη παράλληλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια προσωπική της συνομιλία με μία φίλη της, Γωγώ Δελογιάννη, πρώην παίκτρια του MasterChef, όπου περιέγραψε την πρώτη της αντίδραση όταν έμαθε ότι περιμένει κορίτσι.

MasterChef 7: «Ο Γιώργος Πορφύρης είναι τέρμα χειριστικός, νάρκισσος και υπερόπτης»

«Αυτός ο πλανήτης χρειάζεται τις θηλυκότητες περισσότερο από ποτέ. Σε ισχυρές θέσεις. Σε κυβερνήσεις. Σε όλα τα επαγγέλματα. Ισότιμα. Απαλλαγμένες από ενοχές. Χωρίς φόβο. Σίγουρες. Μπροστάρισσες. Ενωμένες. Μαζί… Θα παλέψω για αυτό το μέλλον. Για τις κόρες μας. Την φωτογραφία έβγαλε ο μπαμπάς μου», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;