Βάσω Λασκαράκη: «Δέχομαι πολλά μηνύματα στο Instagram - Πολλές φορές φοβάμαι να απαντήσω σε κάποια»
Η Βάσω Λασκαράκη σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «The 2night Show».

Χθες Τρίτη (7/3) η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» και μεταξύ άλλων, μίλησε για την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, για την αρμονική συνύπαρξη των τριών παιδιών τους, για τα ταξίδια τους, καθώς και για τη σχέση της με την πεθερά της.

Με αφορμή την σειρά το «Σόι σου» αναφέρθηκε στον συμπρωταγωνιστή της Μελέτη Ηλία λέγοντας:

«Ο Μελέτης Ηλίας είναι “εξάρτηση”. Ακόμα και εάν δεν του βάφτιζα το παιδί, νομίζω ότι πάλι θα μιλούσαμε συχνά. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που τον είχα παρτενέρ 5 χρόνια, δεν είμαι τυχερή που δεν έχουμε συνεργαστεί ακόμη στο θέατρο και είμαι τυχερή που είναι μέλος της οικογένειάς μου. Δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ μας. Σηκώνεις το τηλέφωνο και του λες “ναι, αυτό!”».

«Στο τελευταίο γύρισμα στη σειρά “Το Σόι Σου” επιλέξαμε με τον Μελέτη να κάνουμε την τελευταία λήψη οι δυο μας και πλαντάξαμε στο κλάμα», πρόσθεσε η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki)

«Στο Instagram έχω 770,000 χιλιάδες ακόλουθους. Δέχομαι πολλά μηνύματα, θετικά, αρνητικά, στενάχωρα. Πολλές φορές φοβάμαι να απαντήσω σε κάποια από αυτά, γιατί φοβάμαι να αυτό που θα πω είναι λάθος ή σωστό», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί το Instagram.

Επιπλέον, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην αποχή της από το θέατρο, όπου δεν έχει παίξει από το 2014. Παραδέχτηκε ότι πλέον κάθε πρόταση που της γίνεται τη σκέφτεται σοβαρά προκειμένου να επιστρέψει εκ νέου στο θεατρικό σανίδι.

«Έχω καλομάθει τα τελευταία χρόνια να μην λείπω από το σπίτι τα βράδια, να έχω τα Σαββατοκύριακα. Ταξιδεύουμε πολύ, πηγαινοερχόμαστε Κρήτη, κάνουμε ταξίδια, αυτά θα τα ξεχάσουμε αν ξεκινήσω θέατρο», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

«Πηγαίνω συνέχεια στην Κρήτη, έχουμε το σπίτι μας εκεί και είναι και τα παιδιά του Λευτέρη. Δεν έχει μαγαζί αλλά έχει αναλάβει κάποια μαγαζιά ως σεφ, οπότε από 1 Απριλίου μέχρι τον Οκτώβριο θα πηγαινοέρχεται συνεχώς», πρόσθεσε η Βάσω Λασκαράκη.

Επιπλέον, μίλησε και για την σχέση που έχει με τη πεθερά της αλλά και τα ταξίδια της στην Κρήτη.

«Έχει τρομερό χιούμορ, περνάμε τέλεια. Μια στιγμή που είδατε στο Instagram, τυλίγαμε ντολμαδάκια με τη συννυφάδα μου και η πεθερά μου μας κοίταζε με αστείο ύφος γιατί στη Θεσσαλονίκη τα έφτιαχναν διαφορετικά. Έχει τρομερό χιούμορ!», είπε η Βάσω Λασκαράκη σχολιάζοντας την πεθερά της.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;