Μαρία Χατζηστεφανή: «Οι γονείς μου ήθελαν να μπω στο Δημόσιο για να εξασφαλιστώ - Εγώ ήθελα κι άλλα»
Η Μαρία Χατζηστεφανή μίλησε στο πλατό του «The 2night Show» για τα παιδικά της χρόνια και την επαγγελματική της πορεία.

Η Μαρία Χατζηστεφανή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας (6/3). Εκεί η επιτυχημένη επιχειρηματίας που συμμετέχει ως «Dragon» στο «Dragons’ Den Greece», μίλησε για την ανατρεπτική της επαγγελματική πορεία, τα παιδικά της χρόνια στη Μυτιλήνη και όχι μόνο.

«Οι γονείς μου δεν είχαν καμία σχέση με επιχειρηματικότητα, ήθελαν να μπω στο Δημόσιο για να εξασφαλιστώ. Από όταν ήμουν 10 χρονών υπήρχε στη γειτονιά ένα περίπτερο και πήγαινα και αγόραζα όλα τα ξένα περιοδικά. Ήθελα να ζήσω αυτή τη ζωή και το μόνο βήμα ήταν να πάω Αθήνα. Στην Αθήνα πήγα να σπουδάσω Αγγλική Φιλολογία, αλλά δεν μου έφτανε. Άρχισα να στέλνω σε περιοδικά για part time δουλειά και περιέργως κάποιο μου απάντησε. Έμεινα 4 χρόνια στην Αθήνα και μετά πήγα στην Αμερική», είπε αρχικά για τη ζωή της στην Αθήνα και την απόφασή της να φύγει στην Αμερική.

«Ήθελα να ζήσω στο εξωτερικό, ήθελα κι άλλα. Για μένα η Αμερική ήταν το top. Αφού τέλειωσα τις σπουδές μου στην Αμερική, αποφάσισα να δουλέψω σε μια επενδυτική τράπεζα. Πρώτη φορά βρέθηκα στο Λονδίνο και με πήγε η δουλειά μου εκεί. Δούλεψα σε μία επενδυτική τράπεζα για τρία χρόνια, ήταν αυτό που είχα σπουδάσει και αρχικά το μάθαινα, μου άρεσε. Ήταν η εποχή της Wal lstreet, που το να είσαι εκεί ήταν το όνειρο. Ήταν κάτι πολύ δυνατό και μου άρεσε που ήμουν μέλος μια πολύ δυνατής εταιρίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Hatzistefanis (@mrsrodial)

Στην αρχή ήταν φοβερό, ταξίδια, μάθαινα πράγματα. Κατά τον δεύτερο και τρίτο χρόνο είχε αρχίσει να με κουράζει. Δεν με ενδιέφερε πια το αντικείμενο, αυτό το είχα καταλάβει και άρχισα να μην είμαι πολύ καλή υπάλληλος. Αργούσα το πρωί, δεν καθόμουν πολύ αργά το βράδυ, έπρεπε να δουλεύεις Σαββατοκύριακα και δεν πήγαινα τα Σαββατοκύριακα. Ο σύζυγος ήταν στο Λονδίνο σε μια άλλη τράπεζα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Κάποια στιγμή το μυριστήκανε οι άνθρωποι, οπότε φτάνω κάποια μέρα στο γραφείο -το καταλαβαίνεις όταν είναι να σε απολύσουν- και μου είπαν αυτό κι αυτό και “σε απολύουμε”. Εκείνη την ημέρα έπαθα ένα σοκ. Γύρισα στο σπίτι και ήμουν σα να είχα πάθει ηλεκτροπληξία», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Χατζηστεφανή.

Σε κάποιο άλλο σημείο η Μαρία Χατζηστεφανή αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τις Kardashians λέγοντας:

«Με την Kylie Jenner κάναμε κάποιες καμπάνιες όταν ήταν 16 ετών και έτσι γνώρισα τις Kardashians. Είναι επαγγελματίες, δεν είναι τυχαίο που πέτυχαν».

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;