Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα καλύτερα νέα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Την εβδομάδα που μας πέρασε είδαμε αρκετά καινούρια τρέιλερ από σειρές και ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στο 2023. Από δύο μεγάλες παραγωγές του Disney, μέχρι το τρέιλερ της τελευταίες σεζόν μίας από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Ταινίες

Haunted Mansion

Η δεύτερη προσπάθεια για να μετατρέψει η Disney σε κινηματογραφικό franchise μία ατρακτσιόν του ψυχαγωγικού πάρκου της. Η υπερφυσική κωμωδία τρόμου έρχεται τον Ιούλιο με ένα all-star καστ που αποτελείται από τους LaKeith Stanfield, Rosario Dawson, Chase W. Dillon, Owen Wilson, Tiffany Haddish, Winona Ryder, Dan Levy, Hasan Minhaj, Danny DeVito, Jared Leto, and Jamie Lee Curtis.

Peter Pan & Wendy

Ο David Lowery, μετά το πολύ δυνατό “Pete’s Dragon”, αναλαμβάνει να μεταφέρει ξανά το παραμύθι του Peter Pan. Η νέα ταινία live-action θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ και το πρώτο τρέιλερ φαίνεται να είναι αρκετά νοσταλγικό και διαφορετικό.

Somewhere in Queens

Μία Αμερικανική κωμωδία με τους Laurie Metcalf και Ray Romano, που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Tribeca του 2022 με αρκετά θετικές κριτικές.

Σειρές

Succession Season 4

Μία από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών, με πολλά βραβεία στο δυναμικό της, ξεκινάει στις 26 Μαρτίου 2023, την τέταρτη και τελευταία σεζόν του. Το πρώτο τρέιλερ μας προετοιμάζει για ένα δυνατό φινάλε!

Florida Man

Ο Edgar Raminez πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Netflix. Όταν ένας πρώην αστυνομικός επιστρέφει στο σπίτι του, στη Φλόριντα για να βρει τη δραπέτη φίλη ενός μαφιόζου, αυτό που θα έπρεπε να ήταν μία γρήγορη υπόθεση μετατρέπεται σε άγρια οδύσσεια.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;