Συνεχόμενος αγώνας για την τραγωδία στα Τέμπη
Μαθητές αυτή είναι η δουλειά μας. Ας ακολουθήσουμε το μονοπάτι των εργατών στους σιδηρόδρομους που απεργούν συνεχόμενα και θα συνεχίσουν να απεργούν.

Συνεχόμενος αγώνας για το έγκλημα στα Τέμπη.

Ο λαός σαν σύνολο πρέπει να γίνει η φωνή των νεκρών συμμαθητών μας.

Εργάτες. Μαθητές. Φοιτητές. Όλοι πρέπει να σηκώσουμε τις γροθιές μας και να ενώσουμε τα χεριά μας εναντία στις δυνάμεις του μίσους των ιδιωτικών εταιριών και του κράτους, που προσπαθούν να συγκαλύψουν την προσωπική τους ευθύνη. Προσπαθούν να τα ρίξουν όλα σε έναν άνθρωπο ο όποιος έκανε ένα λάθος το οποίο είναι καθημερινό φαινόμενο στο εξωτερικό και είναι στην φύση του ανθρώπου.

Είναι ανάγκη και ηθική μας υποχρέωση να βγούμε στους δρόμους. Να διαδηλώσουμε για αυτό το άδικο. Αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε μια πορεία. Δεν πρέπει να μείνουμε σε μια απεργία. Πρέπει να διαδηλώνουμε καθημερινά.

Μαθητές αυτή είναι η δουλειά μας.

Ας ακολουθήσουμε το μονοπάτι των εργατών στους σιδηρόδρομους που απεργούν συνεχόμενα και θα συνεχίσουν να απεργούν. Ας δώσουμε δύναμη σε αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να διορθωθούν τα μοιραία εταιρικά λάθη που οδήγησαν στο έγκλημα στα Τέμπη

ΕΠΙΜΕΙΝΕΤΕ.

ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ. ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1