Τραγωδία στα Τέμπη: Φοιτητές του ΑΠΘ και νέοι που αγνοούνται (Live Update)
Παγωμάρα επικρατεί στη φοιτητική κοινότητα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ποιοι φοιτητές αγνοούνται. Συνολικά οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη έχουν φτάσει τους 57.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι φοιτητές του ΑΠΘ την τραγωδία στα Τέμπη να εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς η πλειοψηφία των επιβατών ήταν φοιτητές. Συνολικά οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη έχουν φτάσει τους 57, ενώ συνολικά 56 άνθρωποι αγνοούνται.

Μάλιστα, αγωνιώδεις κλήσεις μέσω social media κάνουν, από τις πρώτες ώρες που έμαθαν ότι τα ονόματα των αγαπημένων τους δεν ήταν στη λίστα των τραυματιών, συγγενείς και φίλοι όσων επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία IC 62 που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στην περιοχή του Ευαγγελισμού κοντά στα Τέμπη.

Πολλοί από τους επιβαίνοντες φοιτούν στο ΑΠΘ και λόγω τριημέρου της τελευταίας Αποκριάς είχαν αποφασίσει να ταξιδέψουν.

Πολλά ονόματα κάνουν τον γύρο των social media με τις οικογένειες, φίλους αλλά και κόσμο που κοινοποιεί για να βοηθήσει.

Αυτοί είναι οι φοιτητές του ΑΠΘ που αγνοούνται

  • Η 28χρονη Ελπίδα Χουπά επέστρεφε από την Αταλάντη, όπου είχε πάει για το τριήμερο της Αποκριάς, στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τις σπουδές της στο ΑΠΘ, όπου έκανε το δεύτερο πτυχίο της στην Αρχιτεκτονική. Η 28χρονη Ελπίδα είχε τελειώσει Πολιτικός Μηχανικός στην Πάτρα και με κατατακτήριες εξετάσεις είχε περάσει στην Αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερα εδώ.
  • ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ταυτοποιήθηκε η σορός της φοιτήτριας, Ελπίδας Χουπά. Την ταυτοποίηση της Ελπίδας ανακοίνωσε ο αδερφός της κατόπιν επικοινωνίας που είχαν μαζί του αρμόδιοι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ. «Είναι νεκρή, με πήρε η αστυνομία», είπε στον ΑΝΤ1 ο αδερφός της 28χρονης. Σύμφωνα με τον ίδιο, στην οικογένεια δόθηκε «ρητή εντολή να μην ανοιχθεί το τρένο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση». «Όποιος και αν αναλάβει την ευθύνη ό,τι αποζημίωση και να πάρω η Ελπίδα δεν θα επιστρέψει», ξέσπασε ο αδερφός της αδικοχαμένης 28χρονης φοιτήτριας.

 

Ο πατέρας της αγνοούμενης Ελπίδας μιλά στο παρακάτω βίντεο:

 

  • Ανάμεσα στους αγνοουμένους είναι και η Αναστασία Παπαγγελή, η νεαρή φοιτήτρια από την Λυκούρια Καλαβρύτων. Η Αναστασία Παπαγγελή πήγαινε στην Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει Γεωπονική στο ΑΠΘ.
  • ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ταυτοποιήθηκε η σορός της Αναστασίας Παπαγγελή. Πριν από λίγη ώρα, έγινε η ταυτοποίησή της μετά από δείγματα DNA, σβήνοντας τις όποιες ελπίδες, με το δράμα της οικογένειας να είναι πλέον αβάστακτο.

  • Αγνοείται η Αγάπη Τσακλίδου, φοιτήτρια του ΑΠΘ. Επέβαινε στο τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

  • Αναζητείται επίσης η φοιτήτρια του τμήματος ΠΤΔΕ του ΑΠΘ, ονόματι Ελένη Τσίντζα.
  • Νέα ενημέρωση: Ταυτοποιήθηκε η σορός της Ελένης ΤσίντζαΤην είδηση γνωστοποίησε ο πατέρας της μέσα από μήνυμά του, στο οποίο, παρά τον αδιανόητο πόνο του, ευχαριστεί για τη στήριξη και το ενδιαφέρον.

Όσα είπε ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή

 

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί του Κυπριανού Παπαϊωάνου και της Αναστασίας Αδαμίδου από την Κύπρο.

 

 

 

 

Εκτός από τους φοιτητές του ΑΠΘ, αγνοούνται επίσης:

1. Αναζητείται η Κλαούντια Λάτα, φοιτήτρια του Ιατρικού Τμήματος ΣΣΑΣ.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια ήταν ανάμεσα στα θύματα του δυστυχήματος που σημειώθηκε με τρένο στα Τέμπη. Η Κλαούντια, υπήρξε άριστη μαθήτρια στο σχολείο μας και ήταν φοιτήτρια της Ιατρική Σχολής του ΑΠΘ, Ιατρικό Τμήμα της ΣΣΑΣ

2. Η Μπέζα Φραντσέσκα είναι φοιτήτρια τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ, από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

3. Η 26χρονη Ελισάβετ Χατζηβασιλείου είναι σοπράνο και ηθοποιός. Επέβαινε στο μοιραίο τρένο με την τυφλή γάτα της όπου βρέθηκε νεκρή.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ανάμεσα στα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος είναι και η 26χρονη Ελισάβετ ΧατζηβασιλείουΤη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η φίλη του μοντέλου, Αλεξία Κούβελα.

Την Ελισάβετ αναζητούσε η φίλη της και γνωστό μοντέλο, Αλεξία Κούβελα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisavet Hatzivasiliou (@elis_chatz)

@lexyscissors Βοήθεια #τεμπη #τροχαιο #βοηθεια #help #tempi #tebi #greece #trainwreck #accident #missing ♬ Dancing With Your Ghost – Sasha Alex Sloan

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 3