Τραγωδία στα Τέμπη: Το συγκινητικό σκίτσο του Αρκά στη μνήμη των θυμάτων
Το επίκαιρο σκίτσο του Αρκά για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη που αναρτήθηκε στα social media χθες Τετάρτη (1/3).

Σύγκρουση δύο τρένων σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/2) λίγο έξω από τα Τέμπη, όπου μέχρι στιγμής οι νεκροί ανέρχονται στους 47 ανθρώπους με τους περισσότερους να είναι νέοι και νέες φοιτητές και φοιτήτριες. Η χώρα έχει «βυθιστεί» σε πένθος και ο πρωθυπουργός χθες Τετάρτη (1/3) ανακοίνωσε τριήμερο εθνικό πένθος.

Οι νεκροί μέχρι στιγμής, λοιπόν, ανέρχονται στους 47, ενώ υπάρχουν δεκάδες τραυματίες και αγνοούμενοι που ακόμη αναζητούνται. Παράλληλα, διεξάγεται ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες επιχείρηση ανάσυρσης ατόμων από το βαγόνι του εστιατορίου του τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, αφού κάηκε ολοσχερώς και πλακώθηκε από το δεύτερο.

O Αρκάς ανέβασε ένα σκίτσο στη μνήμη των θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη που έχει «βυθίσει» στο πένθος τουλάχιστον 46 οικογένειες αλλά και ολόκληρη τη χώρα που παρακολουθεί άναυδη την εξέλιξη της τραγωδίας. Το σκίτσο απεικονίζει τον Μάρτιο ως άνθρωπο που κλαίει μπροστά από ένα τρένο στην πρόσοψη του οποίου έχει αποτυπωθεί ο θάνατος. Το φόντο είναι μαύρο ως ένδειξη της θλίψης και του πένθους για τους ανθρώπους που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη arkas.official (@arkas.official)

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή κεντρικής εικόνας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;