Φοιτητής ο μοναδικός επιζών από το καμένο πρώτο βαγόνι - Χαροπαλεύει στη ΜΕΘ
Στο καμένο βαγόνι βρισκόταν το κυλικείο, το οποίο ήταν γεμάτο από νέους ανθρώπους και από το οποίο δεν έχει μείνει τίποτα εξαιτίας της σύγκρουσης, καθώς μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της τραγωδίας στα Τέμπη, με τις αρμόδιες αρχές να συνεχίζουν για δεύτερη ημέρα τις προσπάθειες εύρεσης επιζώντων μέσα στα καμένα βαγόνια. Οι νεκροί έχουν φτάσει τους 43 και γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια οι τραυματίες σε κάποιο νοσοκομείο.

Πολλές ανθρώπινες ιστορίες έρχονται στο προσκήνιο, με εκείνη ενός φοιτητή από τον Βόλο, σπουδαστή στο ΑΠΘ, που επέβαινε στο πρώτο βαγόνι και επέζησε, να προκαλεί ρίγος.

Ο φοιτητής επέβαινε στο μοιραίο δρομολόγιο, μαζί με πολλούς ακόμα νέους ανθρώπους. Αυτήν την ώρα νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος φοιτητής, μετά την σύγκρουση των τρένων, εκτοξεύθηκε στα χωράφια και εκεί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από διασώστες και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

«Είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι.», τόνισαν οι γιατροί που κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στη ζωή μετά από δύο χειρουργεία στο κεφάλι. Ο 20χρονος πολυτραυματίας ταξίδευε για Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει.

Στο καμένο βαγόνι βρισκόταν το κυλικείο, το οποίο ήταν γεμάτο από νέους ανθρώπους και από το οποίο δεν έχει μείνει τίποτα εξαιτίας της σύγκρουσης, καθώς μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα.

Να σημειωθεί ότι ακόμη δύο φοιτητές του ΑΠΘ που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο δρομολόγιο παραμένουν αγνοούμενοι. Πρόκειται για τους φοιτητές Αναστασία Αδαμίδου 24 ετών – μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Οδοντιατρικής – και τον Κυπριανό Παπαγεωργίου 23 ετών, που σπούδαζε στη Νομική Σχολή.

Συγκλονίζει η θεία του 20χρονου επιζώντος

Η οικογένεια του 20χρονου ζει στιγμές αγωνίας, καθώς η κατάσταση του νεαρού είναι κρίσιμη.

Η θεία του, σε ανάρτησή της στο facebook εκφράζει την οργή της για την τραγωδία στα Τέμπη και «κραυγάζει»:

«Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες…».

Ο ανιψιός της είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων – Μηχανικών του ΑΠΘ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Φέρεται να εκτοξεύθηκε στα χωράφια μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων.

Εκεί τον εντόπισαν οι διασώστες χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λάρισας 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;