Κατερίνα Στικούδη: «Θα πας στον οφθαλμίατρο; Δεν είμαι έγκυος»
H Κατερίνα Στικούδη ανέβασε στο προφίλ της στο TikTok ένα βίντεο όπου ξεκαθαρίζει σε όσους την έχουν ρωτήσει ότι δεν είναι έγκυος.

Με χιουμοριστικό τρόπο θέλησε να σχολιάσει η Κατερίνα Στικούδη τα σχόλια που δέχεται το τελευταίο διάστημα μέσω social media για τα κιλά της. Έτσι, η ίδια ανέβασε στο προφίλ της στο TikTok ένα βίντεο όπου τη βλέπουμε χωρίς μακιγιάζ και με αθλητικό ντύσιμο να ξεκαθαρίζει σε όσους την έχουν ρωτήσει ότι δεν είναι έγκυος.

«Εγώ τα κιλά των εορτών τα έχασα. Εσύ θα πας στον οφθαλμίατρο; Δεν είμαι έγκυος», λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο η Κατερίνα Στικούδη.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ανεβάζει τέτοιο βίντεο αφού κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και στις γιορτές των Χριστουγέννων όταν είχε τονίσει μέσω βίντεο στο Instagram και τότε ότι δεν είναι έγκυος και ότι τα παραπανίσια κιλά που πιθανόν να έβλεπαν κάποιοι followers της οφείλονταν στο γεγονός ότι φέτος έφαγε μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

 

@stikouditok Οφθαλμιατρος λέγεται 🤪😂💕🙏❤️🙏 #xyzcba #fyp #foryoupage #foryou #tiktok #stikouditok ♬ πρωτότυπος ήχος – Κατερίνα Στικούδη

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;