Survivor All Star: Η ανακωχή Ελευθερίας & Πρίαμου - Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση
Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (20/2) του Survivor All Star - Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Η 7η εβδομάδα του Survivor All Star μπήκε με τους Μπλε να κερδίζουν την 1η ασυλία και να στέλνουν τους Κόκκινους στην κάλπη. Πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αντέδρασε με την απόφαση της ομάδας του και αφαίρεσε την μπαντάνα από το χέρι του. Η συνέχεια του ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Δευτέρας (20/2) είχε ακόμα ένα αγώνισμα ασυλίας, αλλά και αρκετές εντάσεις.

Τη ψηφοφορία επισκίασε ο επικός τσακωμός της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

Ο Κύπριος παίκτης της κόκκινης ομάδας μετά την είσοδο της τραγουδίστριας και πρώην συντρόφου του και της επίθεσης που δέχθηκε για τα όσα είχαν συμβεί με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών συμπαικτών τους μεταξύ των οποίων και οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Αφροδίτη Σκαφίδα. Οι δυο παίκτριες των Διάσημων σχολίαζαν την ψήφο που πήρε ο συμπαίκτης τους στο συμβούλιο του νησιού στον Survivor All Star, με την Ευρυδίκη να αποκαλύπτει τον λόγο που τον ψήφισε. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ τον ψήφισα (σ.σ. τον Μάριο) παιδιά και να σου πω γιατί; Γιατί είχα όλη την νύχτα μια Ελευθερία να κλαίει στην αγκαλιά μου κι όλο αυτό μας αποσυντόνισε σαν ομάδα και γιατί είναι δικά τους θέματα τι θα κάνουν, δεν με αφορούν. Όταν ζητήθηκε η άποψή μου τοποθετήθηκα, αλλά όταν έρχεσαι και βλέπεις αυτόν τον άνθρωπο να υποφέρει και δεν είναι θέμα αντρίκιο, είναι θέμα ανθρώπινο. Δεν παίρνεις το μαχαίρι στην πληγή, που πονά εκείνη την ώρα η Ελευθερία κι η κάθε Ελευθερία και το κάνεις έτσι; Κάνεις λίγο κάλμα, ζητάς και μια συγγνώμη και τέλος. Γιατί το φτάνεις στα άκρα, να γίνει όλη αυτή η βόμβα και μετά να ζητήσει… να πει απολογούμαι» 

 

Τις εξελίξεις ανάμεσα στους δύο παίκτες του Survivor All Star συζήτησε και η Μπλε ομάδα, οι οποίοι πείραζε τον Τάκη Καραγκούνια ότι του αρέσει η τραγουδίστρια με τον μισθοφόρο να αντιδράει στα πειράγματα.

 

Και η Ελευθερία Ελευθερίου πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στην ίδια και στον Μάριο Πρίαμο. Η γνωστή τραγουδίστρια, παράλληλα, εκδήλωσε τις προθέσεις της για την συνέχεια και την συνύπαρξή τους στο παιχνίδι. Όπως εξομολογήθηκε στην κάμερα του Survivor All Star:

«Χθες το βράδυ στο συμβούλιο ήταν αναπόφευκτο να μιλήσουμε για το προσωπικό μου θέμα με τον Μάριο. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Είναι πάρα πολλή η πληροφορία και πάρα πολλά τα γεγονότα. Πολύς θυμός και πάρα πολλά μαζεμένα. Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ. Δεν αφορά το Survivor, αλλά εμένα και τον Μάριο. Δεν ήρθα για να σταυρώσω κανέναν άνθρωπο, απλά έγιναν τα πράγματα κι έγινε μια αποκάλυψη μέσα από το παιχνίδι. Οπότε βρέθηκε κι αυτή η ομάδα κι αυτοί οι άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα να το έχουν υποστεί και να πρέπει σε μία ημέρα να διαχειριστούν όλες αυτές τις πληροφορίες.

Θέλουμε κι εγώ κι ο Μάριος τον χρόνο μας να μιλήσουμε και να πούμε πάρα πολλά. Ήδη έχουμε μιλήσει κι έχουμε πάρα πολλά ακόμα να πούμε. Όλο αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο» 

 

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η νίκη των Μπλε στο αγώνισμα της 1ης ασυλίας φαίνεται να αναπτέρωσε την ψυχολογία τους και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που μπήκαν στο στίβο μάχης και στο αγώνισμα για τη 2η ασυλία. Τάκης και Εύη έκαναν γρήγορα γρήγορα το 2-0. Η απάντηση από τους Κόκκινους δεν άργησε να έρθει με Σάκη και Αφροδίτη να ισοφαρίζουν σε 2-2.

Ο Παναγιώτης έβαλε ξανά μπροστά τους Μαχητές, ενώ ο Στάθης έφερε πάλι τον αγώνα στα ίσια. Η Σταυρούλα έδωσε προβάδισμα στους Διάσημους και ο Γκότσης επανέφερε την ισορροπία. Η Ελευθερία έκανε το 5-4 κόντρα στην Μαριαλένα, σημειώνοντας και την πρώτη της νίκη στο φετινό παιχνίδι, ενώ ο Μπαρτζης κατάφερε να χτίσει τη διαφορά.

Η Στέλλα μείωσε σε 6-5, ο Χανταμπάκης έκανε το 7-5 και η Σταυρούλα το 8-5, με τους Γκότση και Στέλλα να μειώνουν τη διαφορά στον πόντο. Ο Μάριος Πρίαμος κατάφερε να κάνει το 9-7 κόντρα στον Μπόγδανο.

Το 10 το καλό για τους Κόκκινους έφερε ο Μπάρτζης που νίκησε τον Ασημακόπουλο για έναν στόχο και έστειλε τους μπλε στην κάλπη.

 

Οι εντάσεις στο Survivor All Star συνεχίστηκαν και μετά το αγώνισμα με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να πηγαίνει στον σύντροφό της Σάκη Κατσούλη και άρχισε να του γκρινιάζει που εκείνος φώναζε υπέρ των συμπαικτριών του που έπαιζαν αντίπαλες με την Μαριαλένα. Η ίδια του είπε πως αυτό ήταν κάτι που την ενόχλησε πολύ αναφερόμενη κυρίως στο κοουτσάρισμα που έκανε στην Ελευθερία Ελευθερίου. Ο ίδιος απάντησε στα παράπονα της Μαριαλένας λέγοντας:

«Όταν πήραμε την απόφαση να έρθουμε στο παιχνίδι στο έλεγα ότι θα μας βάλουν να είμαστε αντίπαλοι και να συμβεί όλο αυτό. Γιατί ξέρουν ποιος είμαι. Δεν φταίω όμως» 

 

Στη συνέχεια ακολούθησε ακόμη ένα συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star και μία ψηφοφορία. Η ψηφοφορία των Μπλε έβγαλε προτεινόμενη για αποχώρηση την Μελίνα Μεταξά, η οποία έλαβε 12 ψήφους. Η ίδια έδωσε τη ψήφο της στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η Μελίνα ακολουθεί τον Κώστα Παπαδόπουλο και γίνεται η 2η υποψήφια προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;