Survivor All Star: Η συνομιλία Ελευθερίας - Πρίαμου που δεν «έπιασαν» οι κάμερες
Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» αποκαλύφθηκε ο διάλογος Ελευθερίας Ελευθερίου και Μάριου Πρίαμου που δεν κατέγραψαν οι κάμερες του Survivor All Star.

Η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star έφερε μεγάλη αναταραχή και ένα καβγά ανάμεσα στη γνωστή τραγουδίστρια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Όσα είχαν γίνει μεταξύ του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα είχαν προκαλέσει ντόρο τις τελευταίες εβδομάδες και ήταν αναμενόμενο πως η έλευση της τραγουδίστριας στον Άγιο Δομίνικο θα προκαλούσε… χαμό

Πέρα από τον καβγά που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο Survivor All Star ανάμεσά τους. Υπήρξε και ένας διάλογος, τον οποίο δεν κατέγραψαν οι κάμερες. Αυτόν τον διάλογο αποκάλυψε σήμερα ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Ο διάλογος ήταν ο ακόλουθος:

Ε.Ε.: Αγόρι μου, έχεις καταλάβει τι έχει γίνει έξω; Δε με έχεις πιάσει από χθες να μου μιλήσεις, να με ρωτήσεις τι πέρασα ένα μήνα τώρα, να μου ζητήσεις συγγνώμη. Ξέρεις τι έχει γίνει έξω;

Μ.Π.: Θες να σου εξηγήσω εγώ;

Ε.Ε.: Να μου εξηγήσεις τι; Τα είδα όλα στην καλύβα με την Καρολίνα.

Μ.Π.: Δεν ήταν τίποτα, δεν έγινε τίποτα. Γούσταρα εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν είναι τίποτα αυτό που είδες γιατί δεν έγινε τίποτα. Τα φούσκωσε όλα η παραγωγή.

Ε.Ε.: Ποια παραγωγή αγόρι μου; Που ήταν πάνω στα πόδια σου; Που έχουν κλείσει σπίτια έξω; Δε ντρέπεσαι;

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;