Survivor All Star: Χαμός ανάμεσα σε Ελευθερίου και Πρίαμο - «Αυτό είναι απαράδεκτο και δεν συγχωρείται»
Ανάβουν τα αίματα ανάμεσα σε Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star.

Στο Survivor All Star μπαίνει η Ελευθερία Ελευθερίου με πολύ άγριες, καθώς βλέπουμε από το τρέιλερ, διαθέσεις. Η γνωστή τραγουδίστρια μπαίνει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και προστίθεται στην κόκκινη ομάδα. Στην ίδια ομάδα βρίσκεται και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Οι δύο τους φέρεται να βρίσκονταν σε σχέση πριν από το Survivor All Star χωρίς, όμως, καμία από τις δλυο πλευρές να το έχει επιβεβαιώσει μέχρι σήμερα. Στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που έφθασε στις οθόνες μας, η σχέση τους επιβεβαιώνεται, καθώς ανάμεσά τους ξεσπάει καβγάς άνευ προηγούμενου.

Αρχικά, η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να διευκρινίζει πως:

«Γενικά με την είσοδο μου, θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές στην ομάδα. Ο Μάριος έχει διαλύσει είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα, αλλά δεν θα γίνει και ο θύτης στην τελική. Αυτό είναι απαράδεκτο και δεν συγχωρείται»

Στην πορεία του τρέιλερ βλέπουμε και τον Σπύρο Μαρτίκα να παίρνει θέση και να στέκεται στο πλευρό της Ελευθερίας. Ο ίδιος φαίνεται να λέει:

«Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις έτσι! Δεν μπορείς να είσαι ο βασιλιάς της απάτης. Έλα να ξηγηθείς αντρίκια. Έχεις εκθέσει δύο κυρίες, δύο γυναίκες»

Τα αίματα ανάβουν ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Η συνέχεια στο επόμενο του Survivor All Star, το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;