Super Κική: Η δημόσια έκκληση των φίλων της για βοήθεια - «Ο δράστης θυματοποιείται»
«Ζητάμε θερμά βοήθεια από το @metoo_greece καθώς οι συνθήκες οι οποίες ζουν τα κορίτσια τις τελευταίες ώρες δεν έχουν προηγούμενο»

Οι φίλοι της Super Κικής δημοσίευσαν μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία στα instastories με ένα μήνυμα, σχετικά με την υπόθεση που έχει απασχολήσει τη κοινή γνώμη το τελευταίο 24ωρο.

Υπενθυμίζεται ότι η Super Kική οδηγήθηκε στο κρατητήριο, όπως αποκάλυψε μέσα από τα social media.

Πριν λίγα λεπτά, οι φίλοι της Super Κικής ζήτησαν δημόσια βοήθεια από το ελληνικό κίνημα #metoo, ώστε να βοηθήσουν αυτές τις 2 κοπέλες.

«Όσον αφορά το τρέχον ζήτημα που ταλαιπωρεί τη Κική, την Αμαλία και την Άντρεα ζητάμε θερμά βοήθεια από το metoo_greece καθώς οι συνθήκες οι οποίες ζουν τα κορίτσια τις τελευταίες ώρες δεν έχουν προηγούμενο. Δεν υπάρχει ίχνος αλληλεγγύης, τα κορίτσια κρατώνται για 2 ακόμα ημέρες στα κρατητήρια με απόφαση του δικαστηρίου. Αν μπορούμε να προλάβουμε μια σημερινή πράξη βίας στο να μην καταλήξει σε αυριανή γυναικοκτονία ας το κάνουμε. Ο δράστης θυματοποιείται και τα θύματα κατηγορούνται για κακούργημα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ», έγραψαν οι φίλοι της Super Κικής.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;