Super Κική: Kατηγορείται για κακουργήματα - Γιατί της ασκήθηκε ποινική δίωξη
Η απολογία της έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (23/2), στις 09:00 το πρωί.

Ποινική δίωξη για κακουργήματα έχει ασκηθεί σε τρεις γυναίκες, μεταξύ των οποίων και στην Super Κική, με τις κατηγορίες που τις βαραίνουν να είναι ληστεία κατά συναυτουργία, σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ηθική αυτουργία. Μάλιστα, η απολογία τους έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (23/2), στις 09:00 το πρωί.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο άνδρας που -σύμφωνα με την Super Κική- φέρεται να χτυπούσε τη σύντροφό του, οι τρεις γυναίκες όχι μόνο έβαλαν έναν άγνωστο άνδρα να τον χτυπήσει αλλά αποπειράθηκαν να του αρπάξουν και το κινητό.

 

 

Νωρίτερα, η Super Κική μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/2) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, καθώς ο 37χρονος της έχει κάνει μήνυση και καταγγέλλει ότι εκείνη και η πρώην σύντροφός του, έβαλαν άνδρα να τον ξυλοκοπήσει.

Το περιστατικό έγινε χθες, Δευτέρα, με τη Super Κική να υποστηρίζει ότι ο 37χρονος, πρώην σύντροφος της φίλης της, ήταν κακοποιητικός και πως η ίδια πήγε να βοηθήσει τη φίλη και συνεταίρο της. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο 37χρονος κρατείται από τις Αρχές καθώς οι τρεις γυναίκες έχουν υποβάλλει μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή.

 

 

Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος, χθες το πρωί η Super Κική μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες τον οδήγησαν στην Πανεπιστημιούπολη με πρόσχημα να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως οι κοπέλες γνωρίζουν το δράστη και πήγαν εκεί με σκοπό να τον παγιδέυσουν. Μάλιστα, ο συνήγορος του 37χρονου, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κάνει λόγο για μια δολοφονική επίθεση από άτομο που είναι επαγγελματίας και πληρώθηκε προκειμένου να ξυλοκοπήσει τον πελάτη του.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Ο άνθρωπος έχει υποστεί βαρύτατο ξυλοδαρμό από άνδρα αγνώστων στοιχείων αλλά τον έχει αναγνωρίσει στην ΕΛ.ΑΣ. και ήδη κινείται με την αυτόφωρη διαδικασία να τον εντοπίσουν προκειμένου να συλληφθεί. Ήταν συνοδεία της Super Κικής και η σύντροφός του με την οποία έχουν διαφορές, έχουν μηνυθεί εκατέρωθεν και γνωρίζω ότι χθες προέβη σε ιατροδικαστική εξέταση ο εντολέας μου και έχει βαρύτατα τραύματα. Είναι πλήγματα επαγγελματικά».

«Τον έχει υποδείξει στις Αρχές, τον έχει αναγνωρίσει… Του εδόθη το ραντεβού από την Super Κική και από την φίλη της, τη σύντροφό του δηλαδή, με μηνύματα και τηλέφωνα. Τον παγίδευσαν. Εστάλη το μήνυμα να έρθει στο συγκεκριμένο μαγαζί κι εκεί που βρισκόταν αμέριμνος, ο άνδρας τον οποίο αναγνωρίζει του κατάφερε το πλήγμα αυτό».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;