Ειρήνη Κολιδά για Survivor All Star: «Οι παίκτες έχουν πάει δασκαλεμένοι»
Η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και σχολίασε το Survivor All Star, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δε θα τη δούμε στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star. Μάλιστα, η ίδια θυμήθηκε τις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης το 2017.

Η Ειρήνη Κολιδά δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του OPEN:

«Δεν με βλέπετε στο Survivor, γιατί δεν θα ‘θελα καθόλου. Αν πας μία φορά, έχεις το σύνδρομο του «αχ, θα ‘θελα να το ξαναζήσω» για διάφορους λόγους. Όμως, απ’ όταν το είδα και μετά, είπα ότι: όχι δεν θα ‘θελα, ευχαριστώ πολύ που δεν πήγα» 

Σε ό,τι αφορά τον φετινό κύκλο του Survivor All Star, η ίδια επιβεβαίωσε πως της έγινε πρόταση για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και σχολιάζει πως το Survivor All Star:

«Έχει πολύ έντονο το στοιχείο του reality. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουν πάει επί τούτου και δασκαλεμένα. Κάτι που εμείς τότε δεν το είχαμε, ήμασταν αγνοί, αθώοι και πήγαμε να ζήσουμε την εμπειρία. Τώρα είναι τόσο στημένο και φτιαγμένο, που δεν θα μπορούσα» 

Σε ερώτηση του Παναγιώτη Χατζηδάκη για το ποιο πιστεύει πως ήταν το κίνητρο των παικτών να μπουν φέτος στο Survivor All Star, η Ειρήνη Κολιδά απαντά:

«Σίγουρα ο οικονομικός λόγος είναι ο βασικότερος στην παρούσα φάση, γιατί τα λεφτά ήταν πάρα πολύ καλά. Δεύτερον, το ότι είσαι στην τηλεόραση κάποιους τους γλυκαίνει και το θέλουν»

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε και για την εμπειρία της στο παιχνίδι από το 2017 και αποκάλυψε πως:

«Είναι μία εμπειρία που μετά σου μένει. Στην καθημερινότητά μας έχουμε πάντα ένα άγχος: τι ώρα είναι, πού έχουμε να πάμε, τι έχουμε να πληρώσουμε. Εκεί δεν ήξερες ούτε τι ώρα ούτε τι μέρα είναι. Τους ρωτούσαμε και δεν μας έλεγαν. Γίνεσαι νεάντερταλ»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;